Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sto učiniti? :)

Posto sam, relativno među novijima ovdje zelim vas nesto upitati! Dakle, prodajem jedan određeni artikl. I sada javi mi se jedna osoba koja to zeli (u meduvremenu jave mi se jos 4 ), dakle osoba se prijavljuje konstantno, ja kao budala cekam odgovor na poruku oćete/nećete jer me drugi cekaju, al odgovora i dalje nema. Inace sam jako strpljiva, izlazim ljudima ususret, ali me ponekad nervira činjenica da netko nije sposoban odgovorit na poruku ako vec nesto silno zeli kupit. Moje pitanje je- jel vi čekate, pa cak i ako razmjenite 3 poruke u križ u 3 dana, iako vas ostale kupilice, ozbiljnije cekaju? MOzda je ovo sve skupa glupo pitAnje, al eto :)
2016 11 16
Prodaj slijedećoj koja ti je poslala upit ova kojoj si poslala mail hoće ili neće ne odgovara, zahvali joj se na upitu i reci da je prodano, u krajnjem slučaju tvoja je odluka kome ćeš prodati, a ovo nejavljanje je čisto ignoriranje i nepošivanje osobe, eto :")
2016 11 16
Pa istina da je moja odluka :) Ali zelim bit korektna i fer, al kao sta i sama kažete ovo nepoštivanje mi je bezveze :/ > LJILJKANA: > Prodaj slijedećoj koja ti je poslala upit ova kojoj si poslala mail hoće ili neće ne odgovara, zahvali joj se na upitu i reci da je prodano, u krajnjem slučaju tvoja je odluka kome ćeš prodati, a ovo nejavljanje je čisto ignoriranje i nepošivanje osobe, eto :")
2016 11 16
Dok si ti fer i korektna nju nije briga za tvoju korektnost jel je dobila tvoju poruku, poučena iskustvom kažem ti prodaj dalje, no opet tvoja odluka, valjda svaka od nas mora na svojim graškama naučiti :")
2016 11 16
Mene cisto zanimaju i tuda misljenja temeljena na ovoj stranici pa eto hvala vam ☺️ A na kraju cu odlucit kako mislim da je najbolje :D
2016 11 16
> DM1234: > Posto sam, relativno među novijima ovdje zelim vas nesto upitati! > Dakle, prodajem jedan određeni artikl. > I sada javi mi se jedna osoba koja to zeli (u meduvremenu jave mi se jos 4 ), dakle osoba se prijavljuje konstantno, ja kao budala cekam odgovor na poruku oćete/nećete jer me drugi cekaju, al odgovora i dalje nema. > Inace sam jako strpljiva, izlazim ljudima ususret, ali me ponekad nervira činjenica da netko nije sposoban odgovorit na poruku ako vec nesto silno zeli kupit. > Moje pitanje je- jel vi čekate, pa cak i ako razmjenite 3 poruke u križ u 3 dana, iako vas ostale kupilice, ozbiljnije cekaju? > MOzda je ovo sve skupa glupo pitAnje, al eto :) eto, pitanje na mjestu. možda da nam odgovori ona koja sufra 10 sati pa ne voli da je se previša cima dok se ona relaksira na netu. toliko je uznemirena da je i temu o tome otvorila. kad kroz 6 mjeseci počne nešto prodavati, otvarat će ovakve teme. cccc dm1234 dobrodošla i evo odgovor: sve koje te ignoriraju, također ignoriraj i vozi dalje.....
2016 11 16
Da, najviše fer je napisati - čujte, imam druge upite za tu stvar, molim da mi javite još danas ili do sutra navečer da li uzimate, u suprotnom prodajem idućoj osobi. A druge zamoliš za strpljenje do sutra i obećaš da ćeš im javiti kako je prošlo s prvom.
2016 11 16
Hvala curke na odgovorima :) ❤️
2016 11 16