Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krivi tagovi a popularni artikli?

Kako dosta artikala koji završe u kategoriji popularnih imaju krive tagove? Mislim, kako dostignu toliko pogleda i relativno dugo opstanu uopće sa takvim tagovima? Primjera radi, trakice za izbjeljivanje zubi - oglas vristi kao prvi, otvorim oglas a u opisu: najlonke, kaput etc.. Stvarno(?)
2016 12 06
Stignu na prvu stranicu..zato što same klikaju po refresh tipkici ( ima još jedna sa koje ide brže kažu stručne) ...i tako sebi nabiju broj pogleda na artiklu...same...i voila na naslovnoj.. Eto sada sve sjedite uz komp i nabijajte sebi poglede na ono što želite prodati...ili samo da vam je profil viđen...pa se posvađajte :')
2016 12 06
pa stignu jer nitko ne briše lažne tagove, a artikl može stajati na popularnima, dok mu ne istekne mjesec dana od postavljanja oglasa. to je vjerojatno premalo vremena da bi došao na listu za brisanje. koliko znam ne možeš sam sebi nabit poglede, evo ja probala pa neće ,:) :,'( :')
2016 12 06
Brdo 😂 Ma ne, ne zanima me kako da moj artikl dodje na listu popularnih..zanimalo me jer znam kako se artikli sa lažnim tagovima brišu ali očito se kreće nekim drugim redom..jer ove artikle koje ne možeš omašit i da hoćeš nitko ne dira 🙄
2016 12 06
Kužim da tebe nije to zanimalo ;) Smatram..pošto je adminka sama..nema vremena klikati na pojedine artikle i traziti krive tagove...pa tako ni na naslovnoj... Trebalo bi joj to prijaviti u inbox...pa će obrisati kadi vidi por... Pokušaj izlogirana refreshati :') Oće..oće...ili sa druge adrese isto.. Ma bilo je dosta tema o tome..
2016 12 06
> Brdosuza: > Kužim da tebe nije to zanimalo ;) > Smatram..pošto je adminka sama..nema vremena klikati na pojedine artikle i traziti krive tagove...pa tako ni na naslovnoj... > Trebalo bi joj to prijaviti u inbox...pa će obrisati kadi vidi por... > Pokušaj izlogirana refreshati :') > Oće..oće...ili sa druge adrese isto.. > Ma bilo je dosta tema o tome.. možda s druge adrese jedino, hahha ko ima volje nek se bavi time..naslovna itako nije garancija da će se nešto prodati, eventualno za dobiti više upita za zamjenu ,:)
2016 12 06
Meni su najdraže ove što se odbijaju maknuti s naslovne tj. iz popularnih. Otvoriš artikl, a piše: PRODANO, POGLEDAJTE OSTALE ARTIKLE. Mrš, neću :D A evo nam je u popularne dospio i blender. Must have krpica ove sezone! :'D
2016 12 07
> Monifique: > Meni su najdraže ove što se odbijaju maknuti s naslovne tj. iz popularnih. > Otvoriš artikl, a piše: PRODANO, POGLEDAJTE OSTALE ARTIKLE. > Mrš, neću :D > A evo nam je u popularne dospio i blender. Must have krpica ove sezone! :'D Necu ni ja haha. Bitka s vjetrenjacama te lazne oznake, vec sam umorna od zamaranja s tim, prijavljivala prije, sad samo uzdahnem. :'(
2016 12 08