Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

Balaševićev koncert 26. 12. u Zagrebu - tražim društvo i poklanjam kartu :)

Bok svima, tražim nekoga tko bi išao sa mnom na koncert Đorđa Balaševića u Areni Zagreb 26. 12. 2016. Ulaznicu poklanjam, a ako niste iz Zagreba, možda se možemo dogovoriti oko podjele troškova smještaja u apartmanu u blizini Arene. Ako ste zainteresirani, javite mi se privatnom porukom, ukratko se predstavite i napišite zašto biste željeli ići na koncert s osobom koju ne poznajete :). Poruke primam do nedjelje 18. 12. u 22 sata, nakon čega ću svima odgovoriti. Možete pisati i ovdje, ali privatne poruke prije vidim jer dođe obavijest na mail. Zašto poklanjam ulaznicu? Trebala sam ići s jednim prijateljem koji zbog nekih obiteljskih razloga ne može, drugi prijatelji nisu baš ljubitelji Balaševića ili rade idući dan i ne da mi ih se gnjaviti, voljela bih ići u društvu, a možda ovako nekomu uljepšam Božić i netko meni - treba nekad nešto i pokloniti i družiti se ako se može :)
2016 12 13
bravo, curo!! karta mi ne treba, ali ideja o poklanjanju ti je hvale vrijedna. uživaj...s kim god bila !! :*
2016 12 13
i meni je ideja preslatka <3 evo, ako nikoga ne nađeš, mi idemo na koncert,pa možeš s nama :-)
2016 12 14
Hvala vam na podršci! Iskreno, malo sam se dvoumila da li da napišem post ili ne jer sam se bojala kako će ljudi reagirati, ali vidim da je zasad pozitivno pa mi je baš drago :)
2016 12 14
Da ne idem na doček u Zg, rado bi i na koncert, ovako je to previše Zagreba :D Fora ideja i želim vam dobru zabavu. :)
2016 12 14
Kakva divna gesta! Rijetko je to u današnje vrijeme, ali iskreno se nadam da ćeš uspjeti u svom naumu i uljepšati nekome ovaj Božić :") Idem i ja na koncert, pa kako mirnaz kaže, ako ne nađeš nikoga javi se, pa idemo svi skupa :")
2016 12 14
Hvala! Javilo se već nekoliko cura i sve su simpa pa će mi biti teško odlučiti se :) Ako ste za piće prije ili poslije koncerta, svakako sam za :)
2016 12 14
Jako lijepo od tebe, svaka čast!:) Lijepo se provedite!
2016 12 14
curke nevezano uz temu ali meni važno.. skupljam novce za mali humanitaran pothvat, u dogovoru sa još nekoliko mojih prijatelja dobrog srca, kupujemo potrpštine za dvije obitelji s malom dječicom, koji su slabog imovinskog stanja, šaljemo im na kućnu adresu i uljepšavamo ove blagdane. zato sam svoje krpice spremna prodavati za vrlo male cijene, pogotovo ako uzmete više stvari pristajem na popuste, da stvari koje ne nosim, na ovaj način zamijenim za osmijeh na nečijem licu :'') nadam se da će moja ''misija'' biti uspješna <3 <3 <3 <3
2016 12 18
Svaka čast, idem odmah vidjeti što nudiš :) Nadam se da će i druge cure koje su u mogućnosti podržati akciju.
2016 12 18