Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jel u redu?!

Da objasnim; kad nešto vidim na slikama, 5 slika iz svakog kuta obuće/odjeće ne tražim ponovo slikanje predmeta jer smatram da je predmet slikan za prodaju pa u većini slučajeva tražim iban i kupim. Prije nekoliko dana kupim ja timbice. Došle su u puno gorem stanju nego su slikane. Sad razmišljam jel da uopće tražim povrat ili sto da sugeriram jer paket nisam otvarala nekoliko dana? Prodavačici sam poslala poruku da sam nezadovoljna i objasnila zašto to nezadovoljstvo. Ne razumijem zašto slikati nešto u dobrom stanju a prodat kasnije u lošijem?
2017 03 01
Zbog para! Jednostavan odg uvaljat ce tebi sranja za smece i imat sacicu kuna
2017 03 01
@Zrinkic26 razumijem da zbog para. Ja takvo ne bih prodala nikada. Jedino poklonila. Ne znam jel sam ja u krivu jer nisam tražila ponovo slikanje? Od sad ću maltretirat svakog jer nije skoro 300kn za bacit.
2017 03 01
ako predmet nije stigao u stanju u kojem je oglasen i placen, trazi povrat. cijelog uplacenog iznosa. a ona neka si dodatno financira slanje timbica nazad.
2017 03 01
> Ne razumijem zašto slikati nešto u dobrom stanju a prodat kasnije u lošijem? Nije nit slikano u dobrom stanju već zakamuflirano da se ne vidi pravo stanje. Puno njih se služi tom tehnikom, muljaju, uvaljuju i ne napišu ako ima kakvo oštećenje. Jadno!
2017 03 01
ako je tako kao što kažeš, netko te je pošteno zeznuo. i da imam para za bacanje, i da su koštale samo 30.00 kn, ne bih joj oprostila to što me je pokušala zavaljati. ostavi negativnu, u inboxu s njom pokušaj dogovoriti povrat novca, a ako ne uspiješ, slikaj u kakvom su stanju došle, a kako su prezentirane...i ako postoje razlike, a još uvijek ti novac nije vraćen, ona ide na crnu listu.
2017 03 01
> DijanaSimeta: > @Zrinkic26 razumijem da zbog para. Ja takvo ne bih prodala nikada. Jedino poklonila. > Ne znam jel sam ja u krivu jer nisam tražila ponovo slikanje? > Od sad ću maltretirat svakog jer nije skoro 300kn za bacit. Nije to maltretiranje.. sve ispitaj. Al ak ti je stanje doslo drugacije od slike radi se o pokusaju prevare. Imas pravo na povrat. Ja ti trazim kod crnih stvari slikanje na danjem svjetlu bez blica.. bas posaljem osobi kaze ne moze slikat nije doma. Lp i odjebe me.. i onda pa kad cete bit doma.. na kraju nis od toga stoga pitaj sve nije to nikakvo maltretiranje
2017 03 01
Na profilu piše da oštećenja naglasi. Povrat ne radi, tako mi pise korisnica. Naglasava da su slikane u stanju kako i prodane. Potrudit ću se i slikat doma timbice a njene fotke sam spremila. Neću ništa dobit ganjanjem. To je do karaktera jel hoće NETKO vratiti novce ili ne. Ići će negativna koju će mi vjerojatno vratiti i dobro.
2017 03 01
> DijanaSimeta: > Na profilu piše da oštećenja naglasi. > Povrat ne radi, tako mi pise korisnica. > Naglasava da su slikane u stanju kako i prodane. > Potrudit ću se i slikat doma timbice a njene fotke sam spremila. > Neću ništa dobit ganjanjem. To je do karaktera jel hoće NETKO vratiti novce ili ne. Ići će negativna koju će mi vjerojatno vratiti i dobro. Pritiskom po forumu se puno toga dobije. Nema tu ne radim povrat ak uvalis losu stvar nono
2017 03 01
> DijanaSimeta: > Na profilu piše da oštećenja naglasi. > Povrat ne radi, tako mi pise korisnica. > Naglasava da su slikane u stanju kako i prodane. > Potrudit ću se i slikat doma timbice a njene fotke sam spremila. > Neću ništa dobit ganjanjem. To je do karaktera jel hoće NETKO vratiti novce ili ne. Ići će negativna koju će mi vjerojatno vratiti i dobro. odlicno. stavi tu na temu slike oglasa njenog i slike kakve si zaprimila. imas pravo traziti povrat. ona nema sta "ne radit povrate" ovo citirano postaje nepisano pravilo - kad to vidim smraci mi se. ko da upozorava, kad (ne ako, kad) vam uvalim artikl, nema nazad. ne izvrsi li povrat, sve podatke njene koje imas fino na cl.
2017 03 01
Čim dođem doma slikam ih. Ostavila sam negativnu. Još sam bahato dobila odgovor da nove dođu 1200kn i jel sam mislila da ću za 300kn nove dobiti. Ja sam ovdje za 100kn kupila krasne , nove stvari koje vrijede puno vise! I nitko nije naglasio koliko je sto plaćeno!
2017 03 01
> DijanaSimeta: > Na profilu piše da oštećenja naglasi. > Povrat ne radi, tako mi pise korisnica. > Naglasava da su slikane u stanju kako i prodane. > Potrudit ću se i slikat doma timbice a njene fotke sam spremila. > Neću ništa dobit ganjanjem. To je do karaktera jel hoće NETKO vratiti novce ili ne. Ići će negativna koju će mi vjerojatno vratiti i dobro. to što je ona napisala da ne radi povrat, može objesiti mačku o rep. činjenica da ti nisi tražila dodatne slike, neće joj držati vodu, jer oštećenja nije naglasila. ganjanjem možeš dobiti puno toga.... puno puta smo bili svjedocima da su se, nakon javne prozivke na forumu, prevarantice odjednom sjetile da postoji i nešto što se zove karakter...i vratile novac. naravno... možda scenario i ne bude takav, možda ostanete bez novca i sa osvetničkom negativnom, u tom slučaju njeni podaci idu na crnu listu...pa ako tako želi, nek izvoli.
2017 03 01
> DijanaSimeta: > Čim dođem doma slikam ih. > Ostavila sam negativnu. > Još sam bahato dobila odgovor da nove dođu 1200kn i jel sam mislila da ću za 300kn nove dobiti. > Ja sam ovdje za 100kn kupila krasne , nove stvari koje vrijede puno vise! I nitko nije naglasio koliko je sto plaćeno! kad krenu bacat cijene, a stignu u stanju kakvo spominjes, mos bit ziher da ih je ubola iz osme ruke za plafon 200. al si i kutiju dobila s njima, pa gdje ce ti dusa da se usudis zalit.
2017 03 01
> DijanaSimeta: > Čim dođem doma slikam ih. > Ostavila sam negativnu. > Još sam bahato dobila odgovor da nove dođu 1200kn i jel sam mislila da ću za 300kn nove dobiti. Ma zamisli frajerice, jučer se pojavila na krpicama i već se bahati, mulja, petlja....brzo je ispekla zanat. Strašno :@
2017 03 01
sudeci po stanju starki koje opisuje kao neostecene iznutra i izvana i nosene jednu sezonu, a slike kojih nije uspjela filtrirati kao timbice, strah me vidit na sta timbice lice. a nis, moramo pocet ispitivat jeste aktivirali bombe u obuci, jeste u njima zelje gazili, planinarili po kamenolomu dvjestotinjak kilometara..
2017 03 01
1 2 3 4