Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

olaplex - plava kosa

zanima me samo gdje najpovoljnije kupiti i kakva su vaša iskustva sa time? isplati li se? već 3 godine se bojam u plavo doma i kosa mi se više manje odlično drži.ali nekad mi se čini da mogu učiniti i više da se vrhovi ne lome toliko. volila bi biti plava i na 'duže staze', pa me zanima je li nepohodno koristit olaplex tretman?
2017 04 01
Ja sam koristila olaplex otkako je došao na tržište i to kod frizera koji zna svoj posao,e sad dali štiti kosu za tu cijenu pod kojom ga cijene jedno veliko NE.Moja kosa je i dalje bila ista,nikakve značajnije promjene nisam vidila osim u novčaniku :/ .Zadnji put kad sam išla u frizera sam odustala i rekla mu da je olaplex porez za budale,a on ka nešto ma nije i bla bla bla.... Uglavnom moja kosa je uvik ista i sa olaplexom i bez,zato vam je moj savjet ne bacajte novac bezveze,radije kupite malo bolju masku i tretirajte s tim kosu.To su moja iskustva s korištenjem olaplexa na moju kosu,možda je netko vidio razliku ali ja na svojoj ne. ;)
2017 04 01
Potpisujem Jadrok. Nikakve značajne promjene nisam (i ne vidim) na kosi, iako mi redovito firzerka stavlj olaplex. Bacanje para, sto se tice moje kose
2017 04 03
Nažalost znam da neki frizeri danas umjesto Olaplexa koriste neka druga sredstva za istu namjenu i naplaćuju ih skupo iako ih oni plaćaju puno jeftinije od Olaplexa (provjereno), a mislim i da su manje učinkovita. Čini mi se da su to ipak lošije kopije Olaplexa. Ja sam onaj za kućnu upotrebu kupila u jednom frizerskom salonu za 220 kuna i trajao mi je skoro dva mjeseca kad sam ga stavljala jednom tjedno i ipak mi je kosa dosta bolja nego prije. Nisam radila taj tretman u salonu jer mi se činilo da za samo malo više novaca od tog salonskog tretmana mogu kupiti ovaj za doma. E sad, kako bi u mom slučaju bilo s tim jačim Olaplexom u salonu ne znam. Možda isto porez za bedake.
2017 04 03
ok, hvala na odg ma meni je kosa u odličnom stanju, mekana i glatka. ljudi se čude kako sam je uspila tako dobro održat s obzirom da se bojam sama. jedino me muče malo ispucani vrhovi,ali to rješim povremenim šišanjem vrhova. mislila sam da se možda olaplexom to može spriječit. maske radim isto sama doma od domaćeg maslinovog ulja. ako je tako onda ostajem pri sadašnjem tretmanu :)
2017 04 03