Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kako skupiti ocjene i prve kupce

Bok svima ..nova sam na krpicama...za sad gledam što kupiti i dogovaram kupovinu, ali razmišljam i staviti neke svoje krpice u prodaju. Sad, kako uspjeti prodati nešto ovdje ako smo novi?
2017 04 10
svi smo bili jednom novi, naoružaj se sa strpljenjem i čekaj pravog kupca.... <3
2017 04 10
Dogovori s curama koje imaju vise povratnih da ima prvo posaljes pa one onda uplate kad im stigne. Ili pola sad pola poslije. Ili pouzecem. Mozete se svasta dogovoriti na obostrano zadovoljstvo
2017 04 10
Za početak se možete i mijenjati tako da one pošalju svoje tek kada im stigne paketić...naravno, ako imaju povratnih :")
2017 04 10
Hvala curke...to ak ki se itko javi na oglase...probala sam već preko fejs grupa neke stvari porfat i ništa :(
2017 04 10
Kao prvo, nemoj se ljutiti kaj ću napisati; poslikaj bolje sličice, okreni ih kak spada, stavi više komada uz oglas, napiši i nekaj u opisu o meni...malo se poigraj sa profilom, nek ti to bude zabava a ne opterećenje. Budi aktivnija na forumu, uključi se u teme i rasprave, prvo ti kupi nekaj, skupi povratnu - dvije i sam polako...nema strke i panike. Sve smo mi krenule od nule i bile nove. S poštovanjem sam gledala na top članice, njihove suradnje i povratne. Al eto, mic po mic, godine su prošle, suradnje ostvarene...i puno lijepih i veselih trenutaka. Sretno!
2017 04 10
Vinxica hvala :) znači i forum pomaže...fotke ću srediti ovih dana čim se uz klince ispijem dokopati fotića i vremena za pripremiti robu za fotkanjr 😂
2017 04 10
Nema na čemu! ;)
2017 04 10
Da, i forum pomalo pomaze :) A po meni su slike najvaznije. Znalo mi se desiti da poslikam nesto na brzinu, i nikako da se proda.. A onda si nekad uzmem vremena, lijepo kad je dnevno svjetlo, stavim bijelu deku pa na tome slikam ili opcenito neka bijela pozadina. A i opisi dosta znace, cim je nesto detaljno i lijepo opisano prodaja ide brze.
2017 04 10
> anas28: > Da, i forum pomalo pomaze :) A po meni su slike najvaznije. Znalo mi se desiti da poslikam nesto na brzinu, i nikako da se proda.. A onda si nekad uzmem vremena, lijepo kad je dnevno svjetlo, stavim bijelu deku pa na tome slikam ili opcenito neka bijela pozadina. A i opisi dosta znace, cim je nesto detaljno i lijepo opisano prodaja ide brze. Ova gomila fotki s interneta su vam isto s dnevnog svjetla?
2017 04 10
x-) x-) :') Koja brzina! I sad su sve fotke vaše. Ludilo! Čovjek bi pomislio da povratne nešto znače. Kad ono-niš!
2017 04 10
Naouržaj se dobrim slikama, kvalitetnim opisima i puno strpljenja i malo po malo doći će i prve suradnje. Sretno! ;)
2017 04 10
Možda kasno odgovaram, ali i ja sam nova i krenulo me je. Isto što su i ostale cure rekle, strpljenja. I daj si truda, da ljudi vide da misliš ozbiljno. Ja sam prvih par dana baš bila u bedu jer mi se ništa nije prodavalo, i onda me baš krenulo. Treba bit aktivan, svakih par dana stavim nove predmete koje imam ili uredim stare - uredim opis - detalje, napomene, izmjerim (pogotovo nakit). I ovisi koliko stvari imaš za prodat i naravno, koliko imaš vremena. Fotke, dobro svjetlo, pozadine, "rekviziti" i držači. Meni su osobno najbitniji opisi. Opise se trudim stavit što informativnije, ali ne predetaljno. Tako da kad mi se netko javi možemo što prije zaključit prodaju, štedim vrijeme i sebi i drugoj osobi. Ja sam prvo pregledala forume prije nego što sam išta stavila na prodaju, moram priznat da sam se jako bojala prevara. Prva stvar što sam prodala je bio prsten. Imala sam sreće da mi je korisnica ukazala povjerenje i prvo uplatila, to me je baš motiviralo da stavim više stvari i krenem ozbiljnije. Npr. Danas imam 5 stvari za poslat dvjema korisnicama. Ne sekiraj se, krenut će i tebi, samo strpljenja
2017 04 28