Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kosa-iz crne u smeđu

Eh ovako, imam dugu, gustu, crnu kosu, ali tanku dlaku što znači da mi se kosa dosta brzo oštećuje. Prije sam svašta radila s njom (farbanje, blajh u plavo, peglanje svaki drugi dan i ostale katastrofe) i izgledala je gore nego si možete predočiti. Oporavljam ju već skoro godinu dana i sad je stvarno zdrava i lijepa, ali ne sviđa mi se boja. Može li mi netko s obzirom na moj tip kose reći hoće li prelazak iz farbane crne u smeđu ostaviti znatna oštećenja vlasi ili će to biti popravljiva šteta? Ovo je slika smeđe kakvu želim. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/caf7743d00620e591a16b286b8208947.jpg)
2019 10 13
Ako vam to bude radila frizerka koja zna što radi, neće biti nikakvih oštećenja. Govorim iz vlastitog iskustva.
2019 10 13
> millajordison: > Ako vam to bude radila frizerka koja zna što radi, neće biti nikakvih oštećenja. Govorim iz vlastitog iskustva. Tako je. ;)
2019 10 13
To mi se sviđa :D Hvala!
2019 10 13
Osobno sam presla iz N1 crne u smedu, dosta svjetlijeg tona. Bar 10 godina sam svaki mjesec farbala se u crno. Odi si samo kod boljeg frizera i moci ce ti to napraviti. Kupka od blansa, meni je skinula u roku pola sata, bila sam zarko crvena, dodala plavih pramenova i stavila preljev smede boje. Isla je pauza od 3mj i ponovni sam stavila preljev s tim da mi se kosa dosta i sama posvjetlila, i sad je takva smeda kao na slici+ pramenovi. Mora samo znati kad ce stat sa kupkom, da ti kosa ne bude kao zvaka, jer je to uzas za kosu. Bez pegle i pretjeranog isusivanja, hranila sam ju arganovim uljem, nekakvim "slagom" za kosu i eventualno 1x tjedno stavljala masku za kosu. Nije mi unistena, super izgleda s obzirom sto je prosla 😂 Tako da, iz osobnog iskustva kazem da se moze. Sretno i nemoj stedit novce za taj korak 😊
2019 10 15