Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Usluga Paket24 Hrvatske pošte

Htjela sam danas poslati paket sa lomljivim sadržajem i znam da je praksa dosad bila da se šalje preko hpexpres usluge (kombi dostava HP-a), a sada po novom se mora slati preko nove usluge paket24, niti su mi službenice mogle objasniti proceduru, samo su mi rekle da je skuplje i da mi se baš ne bi isplatilo. Zatim sam tražila da mi se pošalje kao obični paket pa da se nalijepi samo ona naljepnica "čaša" na paket (usluga izdvojeno), prvo nisu imali naljepnice, a zatim je gospođa otišla do šefice (dok ja čekam na šalteru) i dobila informaciju da ta usluga više ne postoji nego da se sve takvo šalje preko Paket24 i da se paket treba prepakiravati, obljepljivati nj i h o v o m posebnom trakom. Da su to nove promjene koje vrijede od danas. Ostala sam totalno zbunjena i paket vratila kući. Da li itko zna više o ovome.
2020 01 02
Danas sam slala paket i gospodinu prije mene je gospođa na šalteru rekla da imaju nove usluge slanja kao što je npr.ta Paket24, ali da mu ne može ništa više reć o tome jer ni ona sama ne zna. Nadodala je da još nisu imali nikakvu edukaciju o tome. Što je najbolje O toj usluzi ne znaju ni djelatnici pošte,ali to nije čudno za našu poštu
2020 01 02
gledam na njihovim stranicama razlika paketa do 1ko i 1-2kg je kunu i ista cijena ako navedeš drugi ili treći dan za isporuku to je za vrijednost pošiljke od 500kn samo je ful skupo, 36kn :o i na to ne idu nikakva osiguranja pretpostavljam da dođem u poštu slat da bi mi nakenjali da je skuplje i nema obavijesti kako se može pakirati (dal treba njihova kutija)
2020 01 02
> Tinaland.cro: > gledam na njihovim stranicama razlika paketa do 1ko i 1-2kg je kunu > i ista cijena ako navedeš drugi ili treći dan za isporuku > to je za vrijednost pošiljke od 500kn > samo je ful skupo, 36kn :o > i na to ne idu nikakva osiguranja > pretpostavljam da dođem u poštu slat da bi mi nakenjali da je skuplje > i nema obavijesti kako se može pakirati (dal treba njihova kutija) Dosad je najmanja moguća vrijednost pošiljke preko hpexpres bila 3000 kn da ne naplate skuplju poštarinu sukladno sa većom vrijednosti paketa i to mi je bilo prihvatljivo jer sam slala manje pakete i poštarina mi se vrtila oko 30 kn. Meni je neshvatljivo kako mogu uvesti novu uslugu, a ne uputiti svoje djelatnike kako to funkcionira, kako bi se onda tek kupac takve usluge trebao snaći kada ni oni ne znaju objasniti. Ugl. na kraju sam upakirani paketić pripremljen za poštu samo tutnula u ambalažu L. veličine i poslala kioskom jer su me krenule vozati, pa treba njihova traka, pa treba paket razdvojiti u 2 dijela, pa doma prepakirati, pa ovo pa ono više ne znam što mi nisu nadrobile, + da je poskupilo, ja njima, vraćajte paket, odoh na kiosk poslati.
2020 01 02
Ja sutra idem poslati veliki paket. U tisak kutiju ne moze stati ni pod razno. Glomazno je. Zivo me zanima kako ce priča teci
2020 01 02
Jos bi bilo super kad bi se netko onako..u toku dana javio na njihov info telefon koji ocito sluzi za nabijanje impulsa ljudima..jer nemoguće da su cijeli dan svi agenti uvijek zauzeti..
2020 01 02
> vicky1983: > Ja sutra idem poslati veliki paket. U tisak kutiju ne moze stati ni pod razno. Glomazno je. Zivo me zanima kako ce priča teci Javite kako je prošlo :")
2020 01 02
Popodne sam slala paket HP expressom, sta se tice slanja proslo je bez problema, iako je malo poskupilo. Ure dostave vise nisu iste(tj.ne znam jel se to jos prije minjalo jer izbjegavam Postu u sirokom luku). Sad ima dostava do 9 ujutro, 11 i 20 sati, kad sam ja zadnji put slala bilo je do 15 i do 20 sati. Ambalazu mijenjaju i kod njih je zasad nemoguce kupiti kutiju, a ne dozvoljavaju slanje u Tiskovim kutijama. Nakon sta sam pi*dila tamo 15 min, zena mi je ipak primila sa tom kutijom i nalipila traku priko oznaka Tiska, da se ne vidi. Pripremite ambalazu ako saljete jer kod njih zasad ne mozete kupiti.
2020 01 02
> nefertiti111: > Ambalazu mijenjaju i kod njih je zasad nemoguce kupiti kutiju, a ne dozvoljavaju slanje u Tiskovim kutijama. Nakon sta sam pi*dila tamo 15 min, zena mi je ipak primila sa tom kutijom i nalipila traku priko oznaka Tiska, da se ne vidi. > Pripremite ambalazu ako saljete jer kod njih zasad ne mozete kupiti. Pa preokrenite kutiju na drugu stranu :)
2020 01 02
> vedranapv: > > nefertiti111: > > Ambalazu mijenjaju i kod njih je zasad nemoguce kupiti kutiju, a ne dozvoljavaju slanje u Tiskovim kutijama. Nakon sta sam pi*dila tamo 15 min, zena mi je ipak primila sa tom kutijom i nalipila traku priko oznaka Tiska, da se ne vidi. > > Pripremite ambalazu ako saljete jer kod njih zasad ne mozete kupiti. > Pa preokrenite kutiju na drugu stranu :) Naravno!
2020 01 02
> malllaaaa: > > vicky1983: > > Ja sutra idem poslati veliki paket. U tisak kutiju ne moze stati ni pod razno. Glomazno je. Zivo me zanima kako ce priča teci > Javite kako je prošlo :") Hocu. Saljem predvecer. Javim obavezno :)
2020 01 02
> vedranapv: > > nefertiti111: > > Ambalazu mijenjaju i kod njih je zasad nemoguce kupiti kutiju, a ne dozvoljavaju slanje u Tiskovim kutijama. Nakon sta sam pi*dila tamo 15 min, zena mi je ipak primila sa tom kutijom i nalipila traku priko oznaka Tiska, da se ne vidi. > > Pripremite ambalazu ako saljete jer kod njih zasad ne mozete kupiti. > Pa preokrenite kutiju na drugu stranu :) Pa da sam znala bi, al ovako sam vec bila zapakirala i ispisala adresu.
2020 01 02
Znaci, minjaju ime, al usluga jednako losa, ako ne i gora(al mislim da to nije moguce). Platila sam dostavu do 11 sati, cura je cekala doma cilo vrime, pa me oko podne kontaktirala da nista nije dostavljeno. Da bi nakon toga nasla obavijest u postanakom sanducicu i da bi joj susjeda rekla da su samo ubacili, bez da su pozvonili na adresu. I jos lipo danas petak. Nemam rijeci, takav mail sam im sastavila da ce me mislim stavit na crnu listu 🤦‍♀️ Katastrofa, a znali su naplatit. Inace zaobilazim postu, ne znam koji mi je vrag bio da opet idem slat preko njih, oni su zajeb zivi. Ovo nije prvi put da mi se ovo dogada.
2020 01 03
Meni je zaista nelogično da dopuštaju slanje u kutijama od tiska. Najbolje je preokrenuti. Iskreno,meni ne bi ni palo na pamet da šaljem u kutiji koja ima logo tiska.
2020 01 03
> kristinanu1996: > Meni je zaista nelogično da dopuštaju slanje u kutijama od tiska. Najbolje je preokrenuti. Iskreno,meni ne bi ni palo na pamet da šaljem u kutiji koja ima logo tiska. Neke pošte dopuštaju, neke ne. Ja sam ovdje od jedne korisnice dobila haljinu u običnoj vrećici kao s placa i to su samo ručke bile jednom zavezane. Međutim, ionako je cijela suradnja s tom korisnicom bila traljava pa je dobila i povratnu kakvu zaslužuje. Svejedno, bila sam zgrožena kako netko može tako nemarno poslati pošiljku i još to u pošti prime. A ja kad sam slala u pošti doživjela sam to da je službenica na šalteru izvadila veliko ravnalo i mjerila da li je paket dovoljno velik da se može uopće poslati pod paket. A artikal je bio uredno obložen ukrasnim papirom, zapakiran u bijelu čistu kutiju koja je bila veličine negdje polovice S tisak kutije. Tak da ono...nema pravila, niti u pošti znaju sve niti postupaju svi isto.
2020 01 03
1 2