Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Alduk - vjenčanice?

Zanimaju me vaša iskustva sa Alduk vjenčanicama :) Zaljubila sam se u jednu. Dosta sam pozitivnih komentara pročitala o udobnosti, ljubaznosti i slično. Zanima me način plaćanja, primaju kartice? Plaća li se proba? Imaju li sve dostupne modele za probu u showroomu? I sve ostalo što mislite da je korisno znati :) Hvala!
2020 11 08
Nedavno sam bila na probi. Proba se plaća 100kn kojih kasnije odbiju od cijene. Vjenčanice koje su na stranici nisu nužno u showroomu jer obično miču model iz prodaje nakon otprilike 4 šivanja i dolazi novi model. Plaća se akontacija (mislim da je cca 1/3 cijene), a ostatak kada je vjenčanica gotova. :") S obzirom da je kraj godine, na vašem bi mjestu pričekala jer će nakon nove godine dobiti novu kolekciju... (i ja čekam) :") btw. ja sam našla par vjenčanica na stranici, ali ni jedne nije bilo jer su ih zamijenili novima. Preporučila bih da ponesete svoje štikle/sandale, ugl. nešto s petom u visini koju ćete imati na vjenčanju. Pogledajte si još u Envy room-u i kod Skoke, imaju divne vjenčanice i cijene su tu negdje kao u Alduku. :")
2020 11 08
Hvala puno na informacijama:) Planirala sam ići nekada u veljači, ožujku tako da svakako čekam novu kolekciju. Za sada mi je zapela u oko jedna iz 2020.kolekcije, zbilja se nadam da će je biti jer je to ljubav na prvi pogled :D Hvala i na savjetima!
2020 11 10
Bila nedavno kao pratnja kod isprobavanja Prvo da kažem da nas je Alduk sam oduševio pristupom, jako simpatičan, ljubazan, ne forsira kupnju, uvijek napominje da se ne treba žuriti, treba prespavati i razmisliti :) Dakle veeliki plus kod mene što nema onih fora kao kod Spose npr. vrbovanje, zvanje sutradan i ponovno nagovaranje :@ Što se vjenčanica tiče sve stoji sto je @monadamon navela, uživo punoo ljepše nego na fotkama, sam dizajner je jako uslužan i otvoren za sve moguće preinake na haljini Vjenačanice su fakat divne, bajkovite i vrijede svake kune
2020 11 12
Odlično, hvala puno na komentaru. Definitivno ću ići tamo na probu :)
2020 11 13
Da se ubacim u temu i ja. ☺️ Udala sam se prije 2 godine u Aldukovoj vjencanici i da se udajem opet, Alduk it is. 🤭 Sve sto su cure gore napisale, potpisujem. Doduse, kad sam ja bila na probi, nije se placala. Dugo sam skicala jednu haljinu i namjeravala se na nju, na kraju odabrala jednu sasvim drugu koja je ispala pun pogodak. Lagana i udobna, plesalo se cijelu noc bez problema. 🤭 Mislim da zaista vrijedi svake lipe.. :)
2020 11 15