Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Dali je ovo za prijavu fejk robe

Pozzzz svima Moja sestra je od korisnice krpica kupila carape koje su oznacene sam sa “carape” medutim na carapama je etketa Tommy Hilfiger ,ona nije nista pitala jer nema iskustva ,a i stranica joj je puna Ck rublja i Tommy itd. I dode teski fejk od carapa Sad obzirom da nije dodatno pitala , a sve uredno proslo dala joj je pozitivnu ocjenu a u privatnoj poruci rekla da je razocarana, ali i da ne optuzuje nju . A ovaj joj ova nije uzvratila ocjenu ,iako joj bas treba,valjda se ljuti🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Naravno rekla sam joj da odmah obrise ocijenu i stavi negativnu, ali kaze nije ona oglasil da su Tommy ???? Sta mislite o svemu 😤
2021 08 05
Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala "uvaliti" fake pod original. To što piše Tommy, moglo je pisati i Mate..... Bez slike oglasa, tko može znati napamet jel krivo oglašeno.....
2021 08 06
Na etiketi pise Tommy Hilfiger koja je na slici ,ok,mislim da kao takva nesmije u prodaju ,moze samo bez etikete , mozda grijesim al ja bi prijavila ,medutim ipak nisam ja kupac ,al da sam ljuta, jesm > VeraM36: > Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala
2021 08 06
> Irenakolic: > Na etiketi pise Tommy Hilfiger koja je na slici ,ok,mislim da kao takva nesmije u prodaju ,moze samo bez etikete , mozda grijesim al ja bi prijavila ,medutim ipak nisam ja kupac ,al da sam ljuta, jesm > > VeraM36: > > Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77cb72cdeb0b8c39fd9196f1728b3e75.jpg)
2021 08 06
Prvo da kažem da ne prodajem i ne kupujem kopije. Ako bi kupilica prijavila prodavačicu onda prijavljuje i sebe jer je kupila kopiju. I jedno i drugo je zabranjeno.
2021 08 06
> Irenakolic: > > Irenakolic: > > Na etiketi pise Tommy Hilfiger koja je na slici ,ok,mislim da kao takva nesmije u prodaju ,moze samo bez etikete , mozda grijesim al ja bi prijavila ,medutim ipak nisam ja kupac ,al da sam ljuta, jesm > > > VeraM36: > > > Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77cb72cdeb0b8c39fd9196f1728b3e75.jpg) Ovdje se vec na slici vidi da je teski fejk 🤦‍♀️ Ali je, za prijavu je jer po meni je to fejk, pa naglasio ti to u oglasu ili ne.
2021 08 06
Isto mislim ,al seka ne kuzi bas marke ,zena u godinama 🤷🏻‍♀️,zna da je Hilfiger al ne raspoznaje a ja sam alergicna na fejk tak da sam poludila ka sam vidjela sta je kupila ,al mi sad neda da prijavim,> IvonaKarasov: > > Irenakolic: > > > Irenakolic: > > > Na etiketi pise Tommy Hilfiger koja je na slici ,ok,mislim da kao takva nesmije u prodaju ,moze samo bez etikete , mozda grijesim al ja bi prijavila ,medutim ipak nisam ja kupac ,al da sam ljuta, jesm > > > > VeraM36: > > > > Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77cb72cdeb0b8c39fd9196f1728b3e75.jpg) > Ovdje se vec na slici vidi da je teski fejk 🤦‍♀️ Ali je, za prijavu je jer po meni je to fejk, pa naglasio ti to u oglasu ili ne.
2021 08 06
@Boston, ako žena nije znala kaj kupuje normalno da ne prijavljuje sebe. To i jest cilj takvih "prijava", zaštititi kupce od prodavača fejk robe. @Irenakolic, kome bi ti prijavila prodavačicu? Adminu stranice? Taj mi je dio nejasan. Jeste li sestra i ti slijedile nekakav redoslijed: obraćanje prodavačici sa zamolbom za povrat, odgovarajuća ocjena? Jasno je da je prodavač dovodio potencijalne kupce u zabludu ovom fotografijom.
2021 08 07
Mene zanima cijena istih..ako je žena stavila neku minimalnu cijenu, kao "obicnih" čarapa, ja osobno ne vidim razlog za prijavu? Druga je stvar da ih prodaje kao markirane, a ispadne da je fejk. I ne kuzim ovaj dio, dala pozitivnu jer je sve prošlo u redu, a u privatnoj poruci je napisala da je razočarana?
2021 08 07
Ma samo sam htjela sebe uvjeriti da sam u pravu kad je u pitanju fejk ,i da se kao tava kombinacija isto smatra fejk ,moja seka ne zeli povrat ,a ni javno prozivat,hvala na komentarima ,lp ,eto > teehee: > @Boston, ako žena nije znala kaj kupuje normalno da ne prijavljuje sebe. To i jest cilj takvih "prijava", zaštititi kupce od prodavača fejk robe. > @Irenakolic, kome bi ti prijavila prodavačicu? Adminu stranice? Taj mi je dio nejasan. Jeste li sestra i ti slijedile nekakav redoslijed: obraćanje prodavačici sa zamolbom za povrat, odgovarajuća ocjena? > Jasno je da je prodavač dovodio potencijalne kupce u zabludu ovom fotografijom.
2021 08 07
Seka joj je dala ocijenu prije nego sam ja skuzila o cemu se radi i kad smo pricale nesto o krpama ona kaze kako da nije ova njoj dala i tako ,kad sam sve skuzila uspjela sam je nagovorit da obrise ocjenu ,cijena je mala ali nebi smjelo nikako u prodaju , mislim da nebi to smjela ni poklonit vec unistit 😂,> Ninica: > Mene zanima cijena istih..ako je žena stavila neku minimalnu cijenu, kao "obicnih" čarapa, ja osobno ne vidim razlog za prijavu? Druga je stvar da ih prodaje kao markirane, a ispadne da je fejk. I ne kuzim ovaj dio, dala pozitivnu jer je sve prošlo u redu, a u privatnoj poruci je napisala da je razočarana?
2021 08 07
> Irenakolic: > Seka joj je dala ocijenu prije nego sam ja skuzila o cemu se radi i kad smo pricale nesto o krpama ona kaze kako da nije ova njoj dala i tako ,kad sam sve skuzila uspjela sam je nagovorit da obrise ocjenu ,cijena je mala ali nebi smjelo nikako u prodaju , mislim da nebi to smjela ni poklonit vec unistit 😂,> Ninica: > > Mene zanima cijena istih..ako je žena stavila neku minimalnu cijenu, kao "obicnih" čarapa, ja osobno ne vidim razlog za prijavu? Druga je stvar da ih prodaje kao markirane, a ispadne da je fejk. I ne kuzim ovaj dio, dala pozitivnu jer je sve prošlo u redu, a u privatnoj poruci je napisala da je razočarana? Ahaa..mislila sam da je dozvoljeno prodati ako se ne oglasi kao original..nemam nekih kopija istih pa ni ne znam..nadam se da će početi prijavljivati kopije parfema jer su krpice krcate istima.
2021 08 07
> IvonaKarasov: > > Irenakolic: > > > Irenakolic: > > > Na etiketi pise Tommy Hilfiger koja je na slici ,ok,mislim da kao takva nesmije u prodaju ,moze samo bez etikete , mozda grijesim al ja bi prijavila ,medutim ipak nisam ja kupac ,al da sam ljuta, jesm > > > > VeraM36: > > > > Nije oglašena marka i brand, dakle nije pokušala > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77cb72cdeb0b8c39fd9196f1728b3e75.jpg) > Ovdje se vec na slici vidi da je teski fejk 🤦‍♀️ Ali je, za prijavu je jer po meni je to fejk, pa naglasio ti to u oglasu ili ne. Po čemu se vidi da je teški fejk?
2021 08 12