Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

MOLIM SUVISLO OBJAŠNJENJE...

Postovani moderatori, da vas ne bih nazvala mutavima,molim vas da mi objasnite zasto mi je oglas izbrisan..? prva je fotka bila s neta,a druge 4 moje osobne fotografije haljine koju prodajem... ako ne smije biti niti jedna sa neta da se vidi model i tocna boja (sto je notorna glupost jer sam postavila i svoje),budite tako ljubazni pa to i navedite.. ako vec jeste,moja isprika.. u svakom slucaju,sramotno je ne koristiti poslovne i logičke klikere ako ih imate...dakle,nicim se nisam ogrijesila pravilima nego necijem principu.. znam da ovdje nisam xy faktor,ali budete li ovako iskljucivi,doviđenja! m.c.
2021 11 12
Mislim da prva fotografija ne smije bit sa neta.
2021 11 12
mislim da gluplje pravilo nisam cula,ako postoje i realne fotke,ali ok...stvar je principa,a on nebi trebao ici naustrb osobe sa zilijon pozitivnih koja uz ostale cure i odrzava stranicu... ok,poklonim radije nego ponovno prodajem...nemam vremena za ponovno naslikavanje hvala ti;)
2021 11 12
Fotografije koje preuzimate (kradete) nečije su vlasništvo i ne možete ih uzimati i stavljati u svoj oglas. Zabranila bih korištenje fotografija s interneta da me se pita- na ovoj stranici. Uzmite mobitel ili fotić i napravite svoje fotografije. Kad mi se ne sviđa kako radim kolače, odem u slastičarnicu i KUPIM kolače. Ne kradem. To vam je to. Pravi i jedini odgovor na vaše pitanje.
2021 11 12
> cijuciju: > mislim da gluplje pravilo nisam cula,ako postoje i realne fotke,ali ok...stvar je principa,a on nebi trebao ici naustrb osobe sa zilijon pozitivnih koja uz ostale cure i odrzava stranicu... > ok,poklonim radije nego ponovno prodajem...nemam vremena za ponovno naslikavanje > hvala ti;) i da, potpuno je svejedno je li ta ukradena fotka prva ili zadnja
2021 11 12
> cijuciju: > mislim da gluplje pravilo nisam cula,ako postoje i realne fotke,ali ok...stvar je principa,a on nebi trebao ici naustrb osobe sa zilijon pozitivnih koja uz ostale cure i odrzava stranicu... > ok,poklonim radije nego ponovno prodajem...nemam vremena za ponovno naslikavanje > hvala ti;) Zašto obrišete fotografije oglasa? Ja ih čuvam dok ne prodam artikl. Nije da su toliki teret na mobitelu ili laptopu. :D
2021 11 12
ne zelim u daljnju raspravu... znate kako kazu-misljenje je ko š......svatko ga ima.. ne trebam pomic,ni savjet,samo sam postavila pitanje ako nisam upucena.. micica sanjaurban,procitajte sto znaci "ukradeno" pozz
2021 11 12
Nema smisla postavljati takva pitanja na forumu. Niti će admin odgovoriti, niti će rasprava biti konstruktivnija od "takva su pravila na krpicama". Nemam ništa protiv fotki sa interneta, osobno mi pomažu u odluci o kupovini, pogotovo ako se vidi gdje je artikl kupljen i kako stoji na modelu. Dok god postoje i osobne fotografije. Osim toga, upravo je zbog takvih "pravila" blokirana katarinamartina, ako se ne sjećate, zadnji odgovor admina je bio da preprodaje artikle i nakon toga je ostao blok (kao i mnogim drugima jer ih je netko prijavio za istu stvar). Sada imamo temu kako je mrtvilo na krpicama. Možda su jedni od razloga upravo blesava pravila koja nemaju veze s vezom i koja nitko ne preispituje.
2021 11 12
> cijuciju: > ne zelim u daljnju raspravu... > znate kako kazu-misljenje je ko š......svatko ga ima.. > ne trebam pomic,ni savjet,samo sam postavila pitanje ako nisam upucena.. > micica sanjaurban,procitajte sto znaci "ukradeno" > pozz Ne znam kako ste s takvim stavom i nepoznavanjem pravila stranice sakupili tolike povratne. Plus, ne volim kad me se zove micica jer ne želim biti micica. Krađa je sve što ste uzeli, a nije vaše. Vrlo je jednostavno za shvatiti. Ne znam samo gdje bih trebala pročitati što znači "ukradeno", osim u rječniku. Kao, moderatore ste htjeli nazvati mutavima, a niste. To isto ne razumijem. Ili nešto napravim, ili ne napravim. Nema htjela sam, a nisam. I zašto ste onda uopće otvarali temu ako ne želite u daljnje rasprave???? Ni to nije jasno. Tema je otvorena za raspravljanje.....ne znam kako drukčije mislite??? To je kad žena pročita ono što ne želi čuti?! Vi onda lijepo preskočite moj komentar i pravite se kao da ga nema...tako ja radim kad se ne želim ni s kim raspravljati..I da, moj stav nije moje mišljenje (kako vi mislite) već pravilo koje bi trebalo funkcionirati svugdje u svijetu (jedino još svi nismo zreli da se po njemu i ponašamo)..
2021 11 12
Sanjaurban, ne sekiraj se. Mišica je zaboravila par klikića napraviti: https://mojekrpice.hr/help/14/zasto-ne-smijem-postavljati-slike-s-interneta Ti isto svašta očekuješ! Zašto bi, pobogu, broj povratnih ocjena značio da je netko upoznat s copyright-om? Ne znam samo naziva li sve čija joj se pravila ne sviđaju mutavima ili samo cijuće ovako, sakrivajući se iza tipkovnice.
2021 11 12
> teehee: > Sanjaurban, ne sekiraj se. Mišica je zaboravila par klikića napraviti: https://mojekrpice.hr/help/14/zasto-ne-smijem-postavljati-slike-s-interneta > Ti isto svašta očekuješ! Zašto bi, pobogu, broj povratnih ocjena značio da je netko upoznat s copyright-om? > Ne znam samo naziva li sve čija joj se pravila ne slažu mutavima ili samo cijuće ovako, sakrivajući se iza tipkovnice. A ne znam, zabrijem, kad vidim 1000 povratnih mislim si: fina, pristojna, uredna, mirisna, posložena, racionalna, točna......eto, od danas mijenjam ploču o:)
2021 11 12
> embrace: > Nema smisla postavljati takva pitanja na forumu. Niti će admin odgovoriti, niti će rasprava biti konstruktivnija od "takva su pravila na krpicama". > Nemam ništa protiv fotki sa interneta, osobno mi pomažu u odluci o kupovini, pogotovo ako se vidi gdje je artikl kupljen i kako stoji na modelu. Dok god postoje i osobne fotografije. > Osim toga, upravo je zbog takvih "pravila" blokirana katarinamartina, ako se ne sjećate, zadnji odgovor admina je bio da preprodaje artikle i nakon toga je ostao blok (kao i mnogim drugima jer ih je netko prijavio za istu stvar). > Sada imamo temu kako je mrtvilo na krpicama. Možda su jedni od razloga upravo blesava pravila koja nemaju veze s vezom i koja nitko ne preispituje. Daaaa, pravila nas guše, ona nam uništavaju volju za životom i za krpicama. Dajte, molim vas. Već mi je preko glave hrvatskih liberala koji žele full slobodu i život bez ikakvih pravila. Zamislite, preprodaje je zabranjena na ovoj stranici. Šok. Ne samo da krpice ubijaju volju za korištenjem stranice nego i poduzetnički duh. 🤣
2021 11 12
> embrace: > Nema smisla postavljati takva pitanja na forumu. Niti će admin odgovoriti, niti će rasprava biti konstruktivnija od "takva su pravila na krpicama". > Nemam ništa protiv fotki sa interneta, osobno mi pomažu u odluci o kupovini, pogotovo ako se vidi gdje je artikl kupljen i kako stoji na modelu. Dok god postoje i osobne fotografije. > Osim toga, upravo je zbog takvih "pravila" blokirana katarinamartina, ako se ne sjećate, zadnji odgovor admina je bio da preprodaje artikle i nakon toga je ostao blok (kao i mnogim drugima jer ih je netko prijavio za istu stvar). > Sada imamo temu kako je mrtvilo na krpicama. Možda su jedni od razloga upravo blesava pravila koja nemaju veze s vezom i koja nitko ne preispituje. Admin ne bi trebao ni odgovarati na pitanja na koja je već odgovorio. Pišete da nemate ništa protiv fotki s interneta. Tako i ja nemam ništa protiv da hodam po bolnici bez maske. Eto, pokušajte napraviti neki filmić na YT i uzmite omiljenu pjesmu i stavite ju kao podlogu. Što će se dogoditi? Tako je i fotkama, ista pravila. Samo što se trenutno glazbena industrija bolje štiti i prepoznaje da ste napravili nedopuštenu radnju. Ja kad vidim da netko proizvodi svoja pravila, a postavljena smatra glupima, uvijek se nekako tješim da je ta osoba premlada i da ne zna sve, kao... naučit će. Bilo bi mi odlično kada bi pored svakog avatara pisale i godine....jer ako imate 50 i postavljena pravila vam nemaju "veze s vezom" nema razloga da budete na ovoj stranici...
2021 11 12
Sanja, ovdje smo mi korisnici koji donosimo profit stranici. Osim ako ne mislite da bi stranica postojala bez korisnika, ili bolnica bez pacijenata i zdravstvenih dužnika koji za isto uplaćuju. To je odnos dviju strana, a ne jedne, stoga je normalno da postoji komunikacija o smislenosti i načinu provođenja pravila. Malo mi je smiješno da ne branite prenošenje fotki sa neta i spominjete glazbenu industriju, kad na svome profilu koristite fotku izvođača koja nije vaša.
2021 11 12
Tamara, niste shvatili poantu, vas netko već sutra može prijaviti za preprodaju ili prijevaru, i biti će te odmah blokirani bez objašnjenja, zato jer su takva pravila krpica. I nikome ništa, što sad.
2021 11 12
1 2 3