Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

FB Sifra pomoć

Koristila sam dugo godina svoj fejs i neznam sifru provaljena mi je 2020 te mogu nekom dat mail da mi promjeni sifru jel netko zna uć u fejs
2021 12 30
Jao, sličan problem, ja sam svoju zaboravila a namješten mi je bilo da mi stiže prvo kod na mobitel, onda ja upišem taj kod pa lozinku, (2 puta mi je provaljeno pa sam stavila najjaču sigurnost) e sad problem nastaje kad meni ukradu mob za novu. Nemam šifru, nemam broj, imam samo osobnu i sliku na profilu koja dokazuje da sam to ja. Čak sam pisala na neke mail adrese ali nema odg. Ako netko zna nekog tko bi mogao pomoći, spremna sam na dogovor i plaćanje, ali tek nakon obavljenog posla, za moju sigurnost.
2021 12 30
Napravila sam profil jucer, postavila slike i kad sam usla u mail pise da kliknem na link za potvrdit mail adresu ali link uopce ne radi i nije plav kao sto obicno bude Zasto? Inace imam stari profil na kojem nisam godinama bila Zaboravila sam lozinku pa sam morala novi napravit
2021 12 31
I mene zanima zasto... Mobitela tog više nemam na mail ne stize sifra
2022 01 01
Treba nam haker 😁
2022 01 05
> Truecolor: > Koristila sam dugo godina svoj fejs i neznam sifru provaljena mi je 2020 te mogu nekom dat mail da mi promjeni sifru jel netko zna uć u fejs Pa jel mozete uci u mail? Ako mozete, tamo ce vam stici poveznica za promjenu lozinke. Edit, vidim da ste napisali da na mail ne stize sifra... Ne znam, jel postoji mogucnost da ste drugi mail koristili?
2022 01 11
> MericaST: > Napravila sam profil jucer, postavila slike i kad sam usla u mail pise da kliknem na link za potvrdit mail adresu ali link uopce ne radi i nije plav kao sto obicno bude > Zasto? > Inace imam stari profil na kojem nisam godinama bila > Zaboravila sam lozinku pa sam morala novi napravit Probajte kopirati link ako vam ne radi poveznica.
2022 01 11