Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

OPREZ S OTVORENIM PROIZVODIMA.!!!!!

MOLIM SVE DA OBRATE PAŽNJU NA OTVORENE PROIZVODE. !!! KUPILA SAM PROIZVOD KOJI SAM VEC KORISTILA, S KOJIM SAM UP0ZNATA PA ZNAM TEKSTURU I MIRIS. PROIZVOD JE PONUĐEN KAO "SAMO ISPROBAN" I STVARNO BOČICA JE BILA 95%PUNA, MEĐUTIM NE TIM PROIZVODOM. NIJE SE DALO ODMAH PRIMJETITI JER JE PROIZVOD BEZBOJAN..STROGO APELIRAM DA ZENE DVA PUTA RAZMISLE KAD KUPUJU PROIZVODE U OTVORENIM BOCICAMA, NEORIGINALNIM BOCICAMA ILI OD LJUDI KOJI KUPE VELIKE PAKIRANJE PA GA PRODAJU PO MANJIM PAKIRANJIMA ALI RAZRIJEĐENE!!! KAO ŠTO SU OLAPLEX ŠAMPONI OD 1.5L!!!! ŠALJITE DALJE!!!!
2022 01 12
Ima jako puno otvorene kozmetike ovdje. Nisam nikad ništa od otvorene kozmetike kupila, bojim se toga. Dio proizvoda ima onu kutijicu nacrtanu- potrošiti za npr. 12 mjeseci. Nemam ja pojma ni kad sam svoju kozmetiku otvorila, a kamoli kad je netko drugi. Svašta korisnicama padne na pamet pa je tako moguće i ovo što ste napisali- dobiti skupi proizvod, malo ga potrošiti, pa nadopuniti nečim jeftinijim....Držim se DM-a i želim sama umakati prste u svoju kremu. Odjeća je sasvim drugo, staviš na 60 i izađe čista..Svaka čast poštenim korisnicama, a takvih je dosta ovdje....
2022 01 13
Meni nije jasno (a i ranije sam o tome pisala) zasto je prodaja otvorene kozmetike dopustena? Gotovo svaki proizvod ima znakic koliko moze biti otvoren - 6m, 12m, 24 m, a ovdje neki proizvodi otvoreni toliko dugo samo stoje i cekaju. Nikad ne bi kupila rabljenu kozmetiku i jednostavno ne razumijem to - to je kao hrana, kvari se i oksidira. Iznimka tome su parfemi, oni su obicno stabilniji i trajniji.
2022 01 13
Ja sam par puta poklonila otvoreno sjenilo, nije prošao rok od onih 6 mjeseci na pakiranju. Pazim na to, ali takvu kozmetiku poklanjam ako neko hoće. Istina, mijenjala sam deo u spreju i u stiku samo isproban, ali žena je bila svjesna da je otvoreno. Mislim da neke stvari mogu otvorene, tj isprobane. Tipa deo u spreju, parfem, možda sjenilo jer se koristi list ili četkica. Dakle ne s prstima. Ovo što se troši prstima tipa kreme, ne bih ni kupila ni prodala. Jedino ako netko prihvaća poklon da recimo isproba proizvod prije kupovine za sebe, to mi je ok.
2022 01 13
Ne kupujem otvorenu kozmetiku,niti ju prodajem Radije kupim novo u trgovini,bez obzira na cijenu Ovdje ima puno profila koji prodaju koristene proizvode,i to po ne bas niskim cijenama Stvarno mi ne treba koristena krema,sjajilo,maskara ili ruz Grozim se toga,ali tko zeli neka kupuje
2022 01 13
Ja sam gledala olaplex, i muž mi je rekao, "A kako znaš da nije natočila neki običan šampon?" Presjeklo me na to i ne želim misliti da bi to netko napravio, ali vidim da su cure slale za smeće nešto što je oglašeno kao malo nošeno, tako da sam odustala od tog rizika... I taj rok, imam kremice koje su 3mj rok i pazim što ću i kad otvoriti, i nikako nemogu kupiti nešto što je otvoreno jer ništa to ne traje duže od 6,12 mj. Pogotovo maskara koja je korištena ili stvari oko očiju, kreme... A i prirodni sastojci se pokvare ako se drže na toplom i onda ni taj rok nije garancija.
2022 01 15