Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

PREVARE- slanje putem PAKET24

Cure ukazujem vam na moguće prevare vezano za slanje putem Paket24 h i pošta piše o tome: https://www.posta.hr/prijevara-putem-laznih-stranica-hrvatske-poste/9176 dakle, nipošto nemojte davati svoje brojeve račune, CVV i druge podatke (mene je čak tražio stanje računa, koja nebuloza?) samo IBAN je dovoljan. Dakle, frajer me je htio uvaljati sa pričom da će on sve organizirati, prikup paketa na mojoj adresi, da poštar ima svoju kutiju za to (ja čak niti ne moram imati svoju kutiju) i da će mi poslati link preko kojeg moram upisati podatke o mojem računu i da će lova sjesti odmah. Hvala Bogu pa sam bila sumnjičava i nazvala danas kontakt za PAKET24 na broj 072/202-202 i ženska mi lijepo objasnila da te opcije unaprijed plaćanja ne postoji kod njih i da se radi o prevarama ako mi pošalju link da sama upišem podatke o mojem računu... Sva sreća nisam nasjela. Eto cure, oprezno!
2022 01 17
> mirelako: > Cure ukazujem vam na moguće prevare vezano za slanje putem Paket24 h i pošta piše o tome: > https://www.posta.hr/prijevara-putem-laznih-stranica-hrvatske-poste/9176 > dakle, nipošto nemojte davati svoje brojeve račune, CVV i druge podatke (mene je čak tražio stanje računa, koja nebuloza?) samo IBAN je dovoljan. > Dakle, frajer me je htio uvaljati sa pričom da će on sve organizirati, prikup paketa na mojoj adresi, da poštar ima svoju kutiju za to (ja čak niti ne moram imati svoju kutiju) i da će mi poslati link preko kojeg moram upisati podatke o mojem računu i da će lova sjesti odmah. > Hvala Bogu pa sam bila sumnjičava i nazvala danas kontakt za PAKET24 na broj 072/202-202 i ženska mi lijepo objasnila da te opcije unaprijed plaćanja ne postoji kod njih i da se radi o prevarama ako mi pošalju link da sama upišem podatke o mojem računu... > Sva sreća nisam nasjela. Eto cure, oprezno! Ovo je prastari scam i stvarno ne znam tko na ovo nasjedne. Godinama ovo rade i pun forum je upozorenja (i Internet općenito).
2022 01 17
@VexSkuljeva Vjerovali ili ne, stalno netko nasjedne na ovu prijevaru. Iako nažalost od ovakvih upozorenja (ima ih samo na ovom forumu već par) nema previše koristi jer "prevareni" pretražuju internet i teme tek nakon što bivaju prevareni. No, bilo kako bilo, još jedno upozorenje ne može škoditi.
2022 01 17
Nikad dovoljno upozorenja!
2022 01 17
Ja prodajem i preko facebook market isto tamo ima ovih prevara,,,
2022 01 17
I na njuskalu svako malo dobijem takvu ponudu za kupnju ,, jave se na wapp , odmah se vidi strani br telefona ,meni je jedan bio iz Ukrajine, i kada sam im ukazala da su prevaranti ,oni su mi sliku sa wappa uredili takoda su nacrtali penise preko moje obitelji i poslali mi ,nisam znala bi lii se smijala ili ljutila 🙈
2022 01 18
> marbil: > Ja prodajem i preko facebook market isto tamo ima ovih prevara,,, tako je i meni na marketplace-u. Tip mi je prodao sličnu priču ali u ovoj verziji je bio UPS.
2022 01 20