Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pervertit na dječjoj obući

Samo kratka obavijest, adminica je obaviještena o svemu, ne znam hoće li staviti nekakvu globalnu obavijest ili kaj, ali čisto da znate da na dječjoj obući trenutno ordinira (pedo)foot fetišist i žica fotke dječje stopala. Na profilima ima nula ili svega par povratnih, javlja se u ženskom rodu, zainteresiran je za japanke i sandale, moli fotke na stopalu "da lakše donese odluku". Kod davanja podataka spominje da će paket preuzeti "njezin" dečko. Znam da više-manje svi znamo da fotke na sebi/djetetu ne šaljemo nikada nikome i da na Krpicama obitava svega i svačega, ali evo, čisto da upozorim jer bih se pojela da to ne napravim. Žicanje fotki na dječjem odjelu je malko ozbiljnija vrsta poremećaja u odnosu na fetišiste vulgaris i na njih nije uputno odmahnuti rukom uz redovan "božebudale" uzdah. Na mom profilu u imate povratne koje sam mu dala na dva zadnja profila (na ovom Anka je imao nekoliko povratnih koje su cure danas, kad sam im se javila, obrisale i ispričale istu priču)
2022 02 15
Takve stvari je dobro objaviti a bolesnika imate svugdje ne samo na krpicama., pogotovo smo osjetljivi kad su djeca u pitanju opreza nikad dosta u životu. :s
2022 02 15
Skrinshotajte njegov profil i stavite tu. Bolesnika ima svugdje nazalost.
2022 02 15
> Nocturama: > Samo kratka obavijest, adminica je obaviještena o svemu, ne znam hoće li staviti nekakvu globalnu obavijest ili kaj, ali čisto da znate da na dječjoj obući trenutno ordinira (pedo)foot fetišist i žica fotke dječje stopala. > Na profilima ima nula ili svega par povratnih, javlja se u ženskom rodu, zainteresiran je za japanke i sandale, moli fotke na stopalu "da lakše donese odluku". Kod davanja podataka spominje da će paket preuzeti "njezin" dečko. > Znam da više-manje svi znamo da fotke na sebi/djetetu ne šaljemo nikada nikome i da na Krpicama obitava svega i svačega, ali evo, čisto da upozorim jer bih se pojela da to ne napravim. Žicanje fotki na dječjem odjelu je malko ozbiljnija vrsta poremećaja u odnosu na fetišiste vulgaris i na njih nije uputno odmahnuti rukom uz redovan "božebudale" uzdah. > Na mom profilu u imate povratne koje sam mu dala na dva zadnja profila (na ovom Anka je imao nekoliko povratnih koje su cure danas, kad sam im se javila, obrisale i ispričale istu priču) Moj savjet je da ukoliko imate dokaz prijavite na policiju.Ne znam od kuda je ali bi ga ja namamila da se vidimo uzivo ili pitala za broj moba npr da mu mogu na whatsapp poslati fotke ako ima i obavijestila policiju.Oni bi mu vjerovatno ako imaju sumnju pretrazili stan(laptop,mob)i dalje poduzeli sta treba.
2022 02 16