Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Možete li poslati upit za kupnju?

Pozdrav, željela bih skrenuti pažnju na nove promjene na krpicama u vezi zabrane slanja linkova u porukama. Na facebook grupi "moje krpice" jedna korisnica se požalila kako nije mogla poslati upit za kupnju artikla, sve dok nije izbrisala onaj link koji se automatski prikazuje u okviru za slanje poruke. Ja osobno mogu bez da brišem taj link, i isto tako kad dobijem upite vidim da određene korisnice pošalju sa linkom, dok su druge morale brisati. Dakle, nekome funkcionira, a nekome ne. Molila bih da se ovaj bug popravi, čini se da je ovo još jedan od razloga zašto tako slabo ide prodaja u zadnje vrijeme, pa zato što pola korisnica ne može poslati poruku!
2022 02 24
I meni je jedan upit došao samo sa naslovom artikla, bez linka. Sad mi je jasno zašto. A onda dobijem poruku s podacima i mail adresom, a ja ju ne mogu normalno poslat u poruci. Sve više bugova ovdje.
2022 02 24
Htjela sam u inboxu napisati pod P.s. poruku i nije mi dozvoljeno jer kao stavljam link. ?!? Koji link???? Sad vidim da ovdje mogu napisati slova P.s. Smjehurija
2022 02 24