Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Gratis proizvodi u zamjenu prazne ambalaže

Pozdrav krpičarke, Imam jedno pitanje za sve ljubiteljice kozmetike i žene od akcije. Zanima me zna li netko možda koji brendovi imaju opciju zamjene prazne ambalaže za gratis proizvod. Znam za back to Mac i za Kiehl's. Ako znate za još neki molim Vas napišite. Hvala unaprijed 😊
2023 04 21
Može više info za Mac? Hvala
2023 04 21
> SamoDalmatinka: > Može više info za Mac? Hvala Morate donesti 6 praznih ambalaža linije koje podlježu toj “akciji” (većina to riješi sa ruževima) i onda na poklon se dobiva mini ruž, prije je bio u full size ako ne griješim.
2023 04 22
> Anita9421: > Pozdrav krpičarke, > Imam jedno pitanje za sve ljubiteljice kozmetike i žene od akcije. > Zanima me zna li netko možda koji brendovi imaju opciju zamjene prazne ambalaže za gratis proizvod. Znam za back to Mac i za Kiehl's. Ako znate za još neki molim Vas napišite. > Hvala unaprijed 😊 nije baš kozmetika, ali LUSH ima tu foru sa ambalažom :) 5 čistih crnih ili prozirnih posudica se može vratiti u bilo koji LUSH u zamjenu za svježu masku za lice. Ostalu LUSH ambalažu isto možete tamo vratiti pa oni to zbrinu na odgovarajući način :)
2023 04 22
> SamoDalmatinka: > Može više info za Mac? Hvala Ukinuli su nedavno. Pokušavam naći mail gdje mi to piše, ali vjerojatno sam ga obrisala. Primaju ambalažu, ali ne dobiješ ništa, tak nekaj... Ima na US stranicama pa si zguglaj. Uglavnom, do prije par godina je bio ruž, poslije je bilo mono sjenilo. Ne znam što je bilo zadnjih godinu dana.
2023 04 22
> Ppet_ra: > > Anita9421: > > Pozdrav krpičarke, > > Imam jedno pitanje za sve ljubiteljice kozmetike i žene od akcije. > > Zanima me zna li netko možda koji brendovi imaju opciju zamjene prazne ambalaže za gratis proizvod. Znam za back to Mac i za Kiehl's. Ako znate za još neki molim Vas napišite. > > Hvala unaprijed 😊 > nije baš kozmetika, ali LUSH ima tu foru sa ambalažom :) 5 čistih crnih ili prozirnih posudica se može vratiti u bilo koji LUSH u zamjenu za svježu masku za lice. Ostalu LUSH ambalažu isto možete tamo vratiti pa oni to zbrinu na odgovarajući način :) Joj meni Lush nikako ne paše,preeejake mirise imaju za mene,odmah glavobolju dobijem. Svejedno hvala na odgovoru.
2023 04 22
> teehee: > > SamoDalmatinka: > > Može više info za Mac? Hvala > Ukinuli su nedavno. > Pokušavam naći mail gdje mi to piše, ali vjerojatno sam ga obrisala. Primaju ambalažu, ali ne dobiješ ništa, tak nekaj... > Ima na US stranicama pa si zguglaj. > Uglavnom, do prije par godina je bio ruž, poslije je bilo mono sjenilo. Ne znam što je bilo zadnjih godinu dana. Aaa baš su neki 😔😔
2023 04 22
> teehee: > > SamoDalmatinka: > > Može više info za Mac? Hvala > Ukinuli su nedavno. > Pokušavam naći mail gdje mi to piše, ali vjerojatno sam ga obrisala. Primaju ambalažu, ali ne dobiješ ništa, tak nekaj... > Ima na US stranicama pa si zguglaj. > Uglavnom, do prije par godina je bio ruž, poslije je bilo mono sjenilo. Ne znam što je bilo zadnjih godinu dana. Mini ruž ja mislim.
2023 04 25