Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

izgubljen paket-naden,napokon

Eto cure,samo da javim,tko je citao o izgubljenom paketu tiska.napokon je dosao.ne znam hocu li vise raditi s tiskom ili ne,al da paket putuje mjesec dana,a ni isprike.nije u redu,nikako.
2014 09 08
Paket bi najviše trebao putovati oko 4 dana, ni dana više [:tuzan] Meni su bar tako tete na tisku rekle [:sramezljiv]
2014 09 08
Zato je poštom najbolje!! [:smijesi]
2014 09 08
Kupis nesto kod mene,pa ce doci paket za 10min [:smije] [:smije] [:smije]
2014 09 08
Ma do sada sam par puta radila s tiskom,sve bilo ok,za 2-3 dana dode.ovaj put narucila kostm i a stigao kad je sezona zavrsila,a dobro sta sada,nista,idemo dalje!
2014 09 08
Ej,trogir napravila djir po tvom ormaru,ja ti imam dva muska,5 i pol i 2g.,a mislim da ni u ovom slucaju ne bi stigo za 10,jedino da se nadjemo u gradu ,bez posrednika.pozdrav!
2014 09 08
Meni svi su stizali na vrijeme,poslani iz Zagreba bi stigli za 1-2 dana.Poslujem s curom iz Rijeke,njezini paketi najduze putuju vise od 4 dana [:tuzan] Sada mi treba stici od nje paket,poslan je prije 3 dana,predan ujutro,a na statusu paketa pise da je u distribuciji,znaci ni sutra nece doci [:ljut] [:ljut]
2014 09 08
Zezam se ja malo [:kesi] [:kesi] ,ako Vam se sto svidi iz mog ormara,nema nikakvih problema,moze primopredaja,a i kavica ako bude vrimena [:jezik] [:jezik]
2014 09 08
Bok cure, imam pitanje, tek od nedavno koristim krpice i većinom prodajem, nedavno sam prodala jednu majicu za neku siću (20 kn), poslala sam u kuverti, nisam slala preporučeno, od dana kada sam poslala je prošlo 6 radnih dana, a i slala sam navečer. Zanima me koja je procedura ako npr. to nikad ne dođe? Jeste imali takvih slučajeva? Odsad ću sve slati preporučeno da imam dokaz da sam poslala, ali ako vam se dogodi da ne dođe, jeste vraćali novac? Malo mi je sumnjivo jer ta osoba tvrdi da ide svaki dan do pošte i pita je li joj stiglo, mislim, tko to još radi??? Nije meni do tih 20kn da i vratim, no čisto me zanima što ostali rade u tim slučajevima.
2014 09 09
Lolavie,ja sam primala i slala posiljke obicnom postom,dosad su svi stizali. Ipak si trebala dobiti racun(iako ga i ja nekad ne dobijem) da imas dokaz o tome da si poslala posiljku. Ako nisi dobila racun za tu posiljku onda nemas nikakvo pravo na naknadu niti kao uci u trag posiljci [:tuzan] Bar mislim da je tako.... [:sokiran] Sreca je da nisi slala nesto vrijednije. Ja volim koristiti Tisak jer mi je najpovoljniji,jucer sam poslala preporuceno 250gr tesku zimsku majicu i izaslo me 15,20kn s mojom kuvertom [:place] da sam znala isla bi na Tisak [:ljut]
2014 09 09
Ja sam zvala tisak, pa je cura zvala kiosk odakle je poslan, cinilo se da od tamo nije ni krenuo, preporucila mi je da napisam prigovor tisku da nadu paket ili vrate uplaceno.nakon nekog vremena paket je ipak dosao, doduse trajalo je to mjesec dana.a ne znam, da li slati preporuceno ili postom!?
2014 09 11
Ja sam narucila nisam ja slala, al ja sam imala kopiju uplatnice, a cura mi je poslala slike potvrde o slanju paketa s brojem paketa, tako da je bilo ocito da ju u tisku problem!
2014 09 11
@svjetlana8787 hvala na odgovoru, jesam dobila račun ali sam ga, kažem izgubila ili zametnila :( i pisalo je samo slanje nešto bla bla do toliko grama... bilo je doista malo, oko 6 kn, i radilo se itako o samo jednoj majici... a sad mi ta osoba kaže da je dala adresu poštanskog ureda, a ne svoju, ako sam dobro shvatila, valjda radi sezonski ili nešto, i to mi tek sad kaže... da sam to znala naravno da bi joj poslala preko tiska... nije mi bitno tih 30kn ama baš nimalo, ali nitko se ne voli osjećati prevareno, niti imati sumnju da je prevaren... [:tuzan]
2014 09 11
Bas tako nije u iznosu, nogo cekanju pa zvanju, pa pfovjeravanju na paket lokatoru..
2014 09 12