Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Mrzim...Kad me prave ludom.

Dakle,kako i naslov teme kaze,mrzim kad mi netko soli pamet o postarini i pravilima slanja posiljki..Kupila sam jedne cure novcanik,kostao je 50kn,ona je rekla da ce ga spustiti na 40..Ja sam zahtjevala da mi ga posalje obicno na moju odgovornost..Na kraju..Pitala sam je koliko ukupno da joj uplatim..Kaze 50kn.. Stigne posiljka na koju moram nadoplatiti postaru jos dodatnih 36kn!!?!Njeno obrazlozenje je da smo se dogovorile da ja placam pt i da je novcanik poslan preporuceno!Ocito jos i da je lomljivo ili da mora stici u roku od par sati..Jer cemu tolika pt.. Zahtjevala sam da mi vrati puni iznos,s tom pt..Ja njoj novcanik,jer iz principa ne zelim da me netko pravi ludom..Ne radi se o pisljivih 30kn.. Na to ce ona meni,da ce ona platiti iznos postaru kad ja njoj posaljem novcanik..Dakle radi se o osobi koja NEMA pojma kako stvari funkcioniraju.Ja jedno,ona drobi drugo.Ovo joj je navodno novi profil,na starom je imala hrpu transakcija u sto sumnjam,jer nemoguce..Tko bi s takvom uopce suradjivao.. Samo da napomenem..Cura nije prevarantica,poslala je sve u roku,nisam ni sumnjala da nece,jer joj profil nikako nije bio suumnjiv..
2014 10 11
Ajme ja bi poludila [:frustriran] [:boji] Nek ona lijepo tebi vrati novce i gotovo, pa ako si joj lijepo rekla obicno sta onda salje preporučeno jaoo Jel si uzela na kraju ili si rekla poštaru da vrati?
2014 10 11
svašta
2014 10 11
Uzela sam,jer nisam znala sto se salje..Bilo je oslovljeno na muza,jer ja nisam bila kuci,a posiljatelj je bio neki auto salon iz Sesveta..On je takodjer cekao paket,bas neki dio za auto,pa je mislio da je to..to..
2014 10 11
Rekla sam da mi vrati novac,pristala je,no ponavljam tako sto cu ja njoj poslati novcanik,a onda ce ona platiti postaru 50kn,koje ce meni postar donijeti..Znaci nista od povratka postarine..Ne mozes joj nista objasniti..E..to me izludjuje..
2014 10 11
Draga ChloeLove potpisujem sve što si rekla, dogodilo se to i meni, a dogodilo mi se i to da cura s kojom sam radila povrat mi je poslala hp expressom i platila sam još poštarinu oko 40kn [:boji] , a toliko nije platila ni taj topić što ga je kupila ali joj je bio premali [:tuzan] ...i tako ja predmet koji sam prodala za 35kn vratila sam curi novce, zajedno s njenom poštarinom i još sam morala platiti 40kn ove poštarineeeeeeeee [:ljut] luuuudoooooooost [:tuzan]
2014 10 11
Ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee za poluditi [:ljut] ...i zaista im ne možeš objasniti ni dokazati [:place] [:place] [:place] [:place] [:place]
2014 10 11
Greska u dogovoru.nije shvatila.brijem da je namjera dobra,da dodje sigurno u ruke.ak joj ides vracati na takav nacin to je jos 36kn...ja bih se Radije dogovorila da ti uplati pola od tih 36 i bok.
2014 10 11
Joj,ljuta sam..Nije mi se nikad to desilo..Ja sam zahtjevala da mi posalje obicno,taman i da je poslala preporuceno,pt bi iznosila 15-ak kn..Naravno da ja uvijek placam pt.Mislim da je nova ovdje i ne kuzi kako stvari funkcioniraju..
2014 10 11
slažem se s NomadOrganic , neka ona vama još uplati tu poštarinu na vaš rč. i stvar riješena, možda stvarno cura nije razumjela a iz iskustva znam da i ovi u pošti znaju po svome napraviti kao njima odgovara... [:boji] ako netko nije baš "iskusan" sa slanjem svašta oni znaju "uvaliti" [:boji] [:zaljubljen]
2014 10 11
U posti babe znaju biti naporne i nutkat preporuceno. Meni je jednom rekla nesto u stilu :"znate,sigurnije je,ovako se moze izgubit,nikad se ne zna" . Gospodjo,racun imam,citko je posiljka ispisana,ak ne stigne,potrazit cu vas [:smije] Preporuceno saljem samo vece cifre ili van hrv.tad mi se ne da zezati ,hoce-nece stici.
2014 10 11
Pa onda bi rekla,"joj nisam znala" ili vec nesto slicno,a ona meni odgovori: "Ovako, paket je poslan preporuceno jer je sigurnije da ce stici. Lijepo sam Vam rekla da Vi placate postarinu, s cime ste se Vi i slozili, dakle, da ste rekli kako ne zelite, novcanik ne bi bio poslan. Nadalje, iznos postarine nije moja stvar, niti moj novac, ja sam svojih 50kn dobila, ostatak je u posti. A ukoliko Vam nije bilo jasno kako 36kn mogli ste pitati na licu mjesta postara koji bi Vam vrlo vjerojatno ljubazno objasnio. Ukoliko niste iz Zg-a, postarina je samim time truncicu veca. Sto se tice povrata, nije problem, ali NAPOMINJEM da i tu Vi snosite troskove slanja, a ja postaru prilikom donosenja novcanika placam samo 50kn koliko vrijedi novcanik. Postovana, o iznosu postarine i o kupnji novog novcanika ste trebali razmisljati ranije, a ne radi se o nikakvim budalastinama jer mislim da kao ozbiljnoj i odgovornoj osobi ne"
2014 10 11
A novcanik je ziher lepi kad si se tak zapalila [:smije] Daj sliju! [:hihot]
2014 10 11
Nema slije..Izbrisala sliku [:tuzan] Da,je,bas je lepi,ne ispadaju kovanice [:smijesi]
2014 10 11
Joj...taj ton.. [:frustriran]
2014 10 11
1 2 3