Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

air max prevare- cure pri placanju pouzecem mozete otvoriti paket

mislim da je zakon izisao ove godine u 7 mjesecu... [:kesi]
2014 10 18
Pa da, poštar ti otvori paket i ako to nije to, piše žalbu.
2014 10 18
Da, meni je postar rekao da moram otvorit paket odmah, ako nije to sto treba stici da pisemo zalbu :)
2014 10 18
e mene to takoder zanima.. dali ti postar otvara paket bez da platis, ili prvo platis pa otvori paket i dali u tom slucaju odmah vraca tvoj novac ako to nije to? ili kako to ide? ima li tko iskustva?
2014 10 19
Otvoriš paket u prisutnosti svjedoka(poštara) i ukoliko nije ono što se traži piše se zapisnik i vraća pošiljatelju na njegov trošak.Ne plaća se ono što se ne uzima unaprijed već nakon otvaranja ako se želi zadržati.
2014 10 19
a evo ja pitala kod sebe i kaze mi onako bezobrazno da to nije istina da prvo moras platit a tek onda ak ne odgovara da vratis nazad jer bi inace bili u kolapsu ha ha svasta... koja mi korist od toga kad ja prije platim a unutra nije to kaj treba bit? neki dan mi je rekao da ne mogu pouzecem slati ako nije hp express a saljem vec dugo vremena onako i uvijek se moglo kreten neki -.-' [:ljut]
2014 10 19
Treba tom tvom postaru isprintat papir sa stranice hrvatske poste ;)))
2014 10 19
a dali to vrijedi za slanje hp ekspresom, ili za preporuceno s otkupninom, ili za oboje? mislim logicno je da bude za oboje kad je otkupnina u pitanju, no nikad ne znas s nasom postom, mozda daju samo za hp ekspres buduci je on skuplji pa da tako ljudi vise salju hpekspresom..
2014 10 20
ovak ja tu kod sebe u pošti više ništa ne šaljem nego u zaprešiću jer ovdje uvijek nekaj izmisljaju neka svoja pravila dok u zapu dodem dam paket i saljem kak hocu a ne da mi guraju hp express... ne da mi se niti nemam vremena raspravljat sa debilima [:smijesi]
2014 10 21