Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim za pomoc - cure iz Zadra

Pozz curke, S korisnicom ANAMARIA 95,sam dogovorila kupnju gleznjaca, uplatila sam jos 165kn za cizme i postarinu! Naravno ni gleznjace ni novce nisam nikada vidjela! Bila je prijavljena jos 2dana, a nakon toga je pobrisala sve artikle i nestala. [:tuzan] Ime je MILKA KRIZANOVIC, iz Zadra je!!! Novci su joj uplaceni na Erste banku! Svaka informacija je dobrodosla, molim sve sto znate o njoj javite ovdje ili u hnbox!!! Ja imam u planu otici do Zadra i pronaci je, al za sada nisam u mogucnosti jer imam malu bebu!! Hvala svima!!!
2014 12 06
ja bih ti preporučila da vidiš sa curama koje su sa njom surađivale kako se zove. da potvrdiš identitet jer je možda tebi dala lažno ime. tj.stavila je jedno slovo viška u ime ili u prezime. možda se zove mila, a ne milka
2014 12 06
Silencio, je blokirana je i pise da je iz kastela, a ja sam isto blizu Kastelima a kad sam htjela primopredaju rekla je da je prije zivjela u Kastelima al da se preselila u Zadar, i da nije mjenjala podatke! Ja sam gledala na imenik i stvarno ima prezime u zadru!!! Pa nebi prosla uplata moja da je dala krive podatke???!! [:sokiran]
2014 12 06
Da, onda je blokirana. Zato ne možeš vidjeti njezine artikle, zabranjen joj je pristup stranici s tog profila, ali ne vidim ni jednu negativnu, (a ni pozitivnu) što se tiče rodaje. Izgleda da je dosad samo kupovala ili je još nekog zeznula sa prodajom tko joj nažalost nije ostavio negativnu već samo prijavio adminu. Sad ne možeš znati zašto točno ima blok. Probaj kontaktirati neku od cura koje su s njom surađivale, one vrlo vjerojatno imaju adresu na koju su slale paket.
2014 12 06
Vjerujem da će ti rado pomoći [:smijesi]
2014 12 06
Ja joj nisam uspjela ostavit povratnu jer je isparila u 2dana, a ja sam isla na tisak tada provjerit i vidjela da nije uopce zaprimljen na tisak u zadru ni igdje!!!! Kontaktirala sam jednu od cura sto je kupila nesto od njih, pa sad cekam oce lidati podatke!!!
2014 12 06