Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kreme za samotamnjenje?

Dakle- zadnje dvije godine na moru nisam bila- iako sam djelom i Dalmatinka, more mi jako fali, kao i moja put koju dobijem. Dosta mi je sat na suncu po ljeti i potamnim ludo- I drži se do idućeg sigurno, barem dio. Kako nisam bila dvije godine, svijetlija sam, a željela bih barem malo boje (da, zima je, nosi se dugo, no želim to zbog sebe [:smijesi] ) Pa me zanima ako netko ima iskustva s kremama za samotamnjenje- da ili ne? Solarij baš i neželim, pa me zanima koje kremice koristite, kak to nanosite, i općenito sve o njima [:hihot] [:smijesi] Hvalaa [:poljubac]
2015 01 16
samo nemoj baleinu,smrdi ko tvor [:smije] meni je odjeća smrdila na tu kremu.. probala sam i dove, ne sviđa mi se.... treba paziti na koljena i pregibe,da se ne bi tamo kreme nakupilo pa puno potamnilo. i izbjegavati nositi svijetlu odjeću jer bi se boja mogla preslikati na odjeću..
2015 01 16
Rađe odi u solarij, puno dulje traje i manje štetno od tih silnih kemikalija u tim kremama a i nema fleka, žutila...
2015 01 16
Sve sto pise dunja88 stoji [:smijesi] Ja imam Alverde, oko 28 kn u dm-u, i zadovoljna sam. Iako je najbitnije pravilno i jednako nanjet, i naravno da postoji mogucnost da se preslika na bijelu odjecu. Meni se moja nije nikad. Al treba pazit. I procitat kako koristit.
2015 01 16
I ja sam čula same pohvale za Alverde. [:smijesi]
2015 01 16
Ja koristim kreme sa samopotamnjivanje St.Tropez.Malo su skuplje ali sam jako zadovoljna i dugo mi traju.Kod korištenja svih tih krema jako je bitno napraviti piling cijelog tijela i namazati običnim losionom ili kremom laktove,koljena,pazduh i prstiće.Tako se lijepše razmaže krema i nema crnih,muljavih fleka. Sve te kreme za samopotamnjivanje imaju određeni miris,ja sam se već navikla [:hihot] .
2015 01 16
hvala vaam! [:smijesi] Ma išla bih možda u solarij, al sam čitala da zrake dosta postaraju kožu, pa nisam sigurna- za početak kremica [:smijesi] S čime je nanosite? I kak leđa riješite? [:smije]
2015 01 16
Alverde u DM, St. Tropez gdje ima za kupiti? I koja je cijena? [:smijesi]
2015 01 16