Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Drage naše Krpičarke,

Pripremili smo vam poklon - suradnju s GLSom, vodećom dostavnom tvrtkom na domaćem tržištu!
Predstavljamo suvremen i učinkovit način slanja vašeg MojeKrpice paketa - iz udobnosti vlastitog doma. Iskoristite jednostavnu, udobnu i sljedivu dostavu paketa s kodom iz MojeKrpice i ostvarite najpovoljnije cijene GLS dostave za sve veličine paketa.
MojeKrpice i GLS nude popust od 10% ako svoj krpičarski paket pošaljete putem našeg gumbića i web stranice usluge https://www.paket.hr/
Za popust iskoristite promo kod:
MOJEKRPICE
PošAlji paket
GLS je pružatelj premium paket usluga i na tržištu je preko 20 godina. Pouzdana dostava paketa nikako nije rezervirana samo za velike tvrtke, jednako kvalitetnu uslugu zaslužuju i povremeni pošiljatelji.

Želite li poslati proizvod s mojekrpice.hr?

U tri jednostavna koraka možete naručiti preuzimanje i dostavu paketa s bilo kojeg uređaja, iz kućne fotelje (možete odabrati i dostavu u GLS Paketomat, za što dobivate još nižu cijenu).
Znate li da imamo i rješenje plaćanja za robu kupljenu na mojekrpice.hr? Omogućujemo vam da pošaljete paket bez rizika, a primatelj vam plaća prilikom predaje paketa. GLS prenosi iznos koji ste zabilježili u procesu naručivanja paketa na vaš bankovni račun.

Koje informacije trebate?

Za narudžbu su vam potrebni podaci pošiljatelja i podaci primatelja, ambalaža i metar za mjerenje pakiranja. Ukoliko nemate mogućnost tiska nosača, možemo ga ispisati u GLS-u (uz doplatu).
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj usluzi ili želite podijeliti svoje mišljenje, sve informacije možete pronaći na našem forumu: https://mojekrpice.hr/forum/2/mojekrpice-hr/objave-novosti-komentari-moderatora

Iskoristite promo kod za popust i dodatno uštedite!

MojeKrpice i GLS nude 10% popusta ako svoj "mojekrpice paket" pošaljete putem našeg gumbića i web stranice usluge https://www.paket.hr/!!
Za popust iskoristite promo kod:
MOJEKRPICE