Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Zdrava prehrana, doručak

Ovako, zanima me koji je vaš prijedlog za zdravi doručak na radnom mjestu gdje stalno sjediš za računalom i pišeš, nešto lagano, al zasitno, ne burek, pita, pogače i slično :D
2016 01 14
list salate.
2016 01 14
malo mi je
2016 01 14
Ne znam cemu ovaj sarkazam... Lotofme, znam kako ti je, grozno je uvijek isto jesti, pa si ja doma spremim prije faxa ili posla - ili si izrežem voće u posudicu, ili kukuruzni kruh tostiram pa s posnim sirom i salatom sa strane, možeš si kupiti i mala pakovanja mlijeka pa u posudici žitarice ... Ukoliko je već ručak u pitanju, znam si od prethodne večeri spremiti u termosicu juhu, rižoto, piletinu s povrćem :) Eto, to je moja preporuka :)
2016 01 14
Ja popijem kavu i pojedem "stiropor", one rižine krekere, hehe.. Možeš si uzeti grčki jogurt, pojesti ga samog ili ubaciti bademe, jabuke, orahe, ostalo suho voće, šta ti srce poželi. Super zasitno, a lagano je banana i jogurt. Ako želiš neki veći obrok, ja ti predlažem da si doma napraviš salatu sa piletinom, prsa ispržiš i dodaš im razno povrće, možeš i malo riže dodati i sve si to spremiš u posudu. E, i možeš si na rižine krekere namazati maslac od kikirikija. Fine su i zobene pahuljice, njih možeš dodati u jogurt ostaviti da se malo raskvase i onda i to pojesti, i isto možeš dodati razno voće. A ako želiš neka jela koja su više na žlicu tu mogu poslužiti razne kaše, mislim na ono, bulgur, leća i tak to.
2016 01 14
ja pojedem bananu i jogurt sa zobenim pahuljicama
2016 01 14
Ja si nadrobim lješkarenja, bademe, orahe, malo meda u voćni jogurt, poslije neka vocka, banana ili jabuka i dosta mi je
2016 01 14
Elvita keksi :D kad sam vidla reklamu mislim si jos jedna glupost ali prefini su i fakat nisi gladan poslje 2-3 keksa ;)
2016 01 14
opis posla zahtjeva ucestalo sjedenje, time i losiju probavu = zdravlje 0 , tako da svakako nesto od doma nosim, samo moram prestat nosit kobasice, slanine pastete, pa nesto malo laganije. Hvala na preporuci, dorucak je uvijek najtezi -sto pojesti? bananu sam sa zobenim i jogurtom znala jesti to je isto odlično, a grčki jogurt sam bila skeptična prvo s čim i kako, al bi to mogla sutra probatii svakako !
2016 01 14
A keksi Gran Cereale ? Isto su fini i zasitni, ne znam samo koliko zdravi :D
2016 01 14
I ti isto :D da , to i mene zanima ..ili su gmo haha
2016 01 14
Ja na poslu (slična situacija; za računalom, sjedilački) pojedem jogurt sa zobenim pahuljicama a u to još dodam sjemenke suncokreta i lana (mljevenog). Jednostavno a zasitno. Ako mi treba i ručak, onda donesem hladnu salatu - npr. pirjana riža, proso ili heljda u koju narežem kockice tvrdog sira, jedan kiseli krastavac ili svježa paprika (moguće su bezbrojne varijacije) i to je izvrstan obrok.
2016 01 14
Definitivno zobene pahuljice sa orašastim plodovima, voćem, sjemenkama, jogurtom. Upravno sam to doručkovala prvi put i istina je da je odlično :) Također i Elvita keksi.
2016 01 14
sarma to go :0)
2016 01 14
dorice, sarkazma bas nigdje. a vidim ni razumijevanja procitanog kod tebe :) da pojasnim, nazalost pojesti zdravo, bes hrpe kamufliranog secera i samim time kalorija i stetnih sastojaka, znaci pojesti golu povrćku, s vockama pazljivo jer neke imaju zavidnu kolicinu secera, ili "golo" nepreradjeno do neprepoznatljivosti zrnje. lotofme, izbjegavaj kutije s ćerealima s kojih vristi fitness i granćereale kao takav koliko god fino bilo :) prepuno secera. nazalost, zrnje ak ne zelis kalorije s njima, moras klopnut po zlicu dvije s golim sto manje masnim mlijekom ili jogurtom od cirka oko 2deci max. okus takav kakav jest, al u organizam ne unosis kamuflirane sastojke koje pokusavas izbjeci. :)
2016 01 14
1 2 3