Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ima li vas ili ste odustale ?

..nekako mi se čini da smo odustale...prva se uopće nesnalazim i nevidim :(
prije 11 dana, 08:13
Isto, nemam volje za ove Krpice više, ne da mi se ni oglase stavljati... ,:(
prije 11 dana, 10:16
:) Nismo odustale! Ja praktički na dnevnoj bazi trgujem ,:) . Evo, i danas rezervirala dvije stvari. Pravo reći, već sam se skroz navikla na novi dizajn i sve mi je okej, osim što ne kužim zašto 'Praćene teme', 'Popularne teme' i 'Nove teme' nisu istaknute bojom i gdje vidjeti omiljene drugih korisnica.
prije 11 dana, 10:33
Nismo odustale. Idemo dalje i ne dajmo se @Nasura, samo stavljajte i dalje oglase :)
prije 11 dana, 12:27
Ja sam pitala zašto su teme jedva čitljive i slova se jedva vide i nestala mi je tema. Nije mi jasno.
prije 11 dana, 13:23
@iskrica83 ma stavim, ali ne koliko na Vinted, nemam volje ovdje baš, jedino je forum svjetla točka :D @Vikili nije nestala, samo zbog dizajna nije više vidljiva :')
prije 11 dana, 13:28
da da da ...nije nestala ali ju nevidim...ima istine :')
prije 11 dana, 13:42
🌸Nisam odustala, a i stranica se popravila od onog prvog dojma tako da nastavljamo... malo više upita, a malo manje prodaje... Čini mi se, bez namjere da nekoga uvrijedim, da na Krpicama već duže vrijeme prolaze pomodne stvari, razvikani brendovi ( ili kopije istih) za koje smo voljni izdvojiti podosta eurića, a onda se žaliti na stanje kupljenog ili sumnjati u originalnost. Također, žao mi je što mi "obični" ljudi kojima brend nije najvažniji nego dizajn i kvalitet, boja ili neki šarmantni detalj, a koji nudimo pogrešno, često na brzinu i bez isprobavanja kupljene artikle ili one očuvane koji nam iz nekog razloga više ne pristaju, baš i nismo popularni. Imam 2 kćeri, dosta često kupim ili naručim pa na kraju, na žalost, nitko ne nosi. Rok za povrat istekne, objavim ih ovdje. Neki su još uvijek s etiketama, drugi su oprani, ali nikad nošeni, treći nošeni, ali uredni i maksimalno očuvani.... Kada sam krenula s prodajom upravo sam tako zamišljala ovu stranicu, ne za preprodaje i prodaju skupocjene robe nego za moj i vaš višak kojem ćemo pažljivo odabrati cijenu, jos pažljivije upakirati i poslati nekome koga će upravo taj artikl obradovati. Trudim se oko oglasa, na žalost slike bi mi mogle biti i bolje kvalitete( ne znam zašto nisu), uglavnom izglačam artikle prije fotkanja, odgovaram i šaljem dodatne informacije i fotkice.... Eto, voljela bih prodati još nekoliko artikala koji su zaista lijepi i kvalitetni, a i naći neki novi artikl koji će me privući dizajnom, cijenom I kvalitetom poput mnogih koji su kupljeni baš ovdje, a kojih su mi postali omiljeni komad. Sretno nam ;)
prije 11 dana, 13:49
Ja sam odlučila dat još jednu priliku ,:) Vratila se prepoznatljiva boja, nakon toliko godina, ne bi mogla bit na krpicama u plavom izdanju :')
prije 11 dana, 15:19
Kakvo odustajanje! Ja sam bila hiperaktivna i prvih dana novog zbunjujućeg dizajna. Čak se slike ekstra brzo dižu, prije sam po deset minuta kreirala oglas, sad to ide jako brzo.
prije 11 dana, 17:03
Nitospitos nismo svi ti...ako se sjećam ti si baš pohvalila dizajn i promjenu u početku- jedna od rijetkih ima jako puno minusa novi dizajn a očekivali smo da promjena se radi da bi bilo bolje- iako smo baš bile glasne očito nitko nam nedaje povratnu informaciju da je naša povratna informacija bitna tako smo to shvatile "oš-neš..whatever" +slike su i dalje mutne +teme se ne vide
prije 10 dana, 07:23
Što ne vidite i gdje se ne snalazite? U drugom pregledniku su bolje fotke, a teme će se potamniti, kao i podnaslovi na forumske teme koji trebaju biti istaknuti. Nisu mi to baš neki razlozi da bih odustala. Ako imam ovdje nekog zadovoljstva i koristi, ne režem granu na kojoj sjedim. Ako vam neka vaša fotka ne valja, možete možda uslikati ponovo. Ja ako odem otići ću zbog korisnica i ponašanja, ne zbog stranice, dizajna i admina.
prije 10 dana, 08:03
> Vicky1: > Nitospitos nismo svi ti...ako se sjećam ti si baš pohvalila dizajn i promjenu u početku- jedna od rijetkih > ima jako puno minusa novi dizajn a očekivali smo da promjena se radi da bi bilo bolje- iako smo baš bile glasne očito nitko nam nedaje povratnu informaciju da je naša povratna informacija bitna tako smo to shvatile "oš-neš..whatever" > +slike su i dalje mutne > +teme se ne vide Nije da nam nitko ne daje povratne info. Ne treba svaki čas otvarati novu temu - na temi 'Novi dizajn' svako malo se oglasi adminka, a i druge korisnice objasne nešto što još nismo sve skužile od kad su uvedene promjene, a one jesu. Sad baš da će netko odustati zbog ovih razloga koje vi navodite - jer su slike još mutne (meni, recimo , nisu) i jer se teme ne vide....to bi bilo stvarno djetinjasto.
prije 10 dana, 17:23
Pa, ja i inače nisam luda za promjenama u životu, al snalazimo se, kaj ne?!
prije 9 dana, 06:51
Mi koji smo dugo tu,ne odustajemo Navikavamo se na novo Povremeno se nesto proda,ponekad neki upit Mislim da vise kukaju oni sto bi u par dana sve prodali,a ne ide to tako
prije 9 dana, 08:03
1 2