Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kontrac.pilule-jedna manje

Pijem Lindynette 20. Ovaj mjesec sam uslijed povracanja popila dvije odjednom, znaci u 20 dana sam popila sve umjesto predvidjenih 21 pa me zanima, jel mi slijedi pauza od 7 dana normalno ili? Nije medicinski forum, al nadam se da je neka imala iskustvo koje ce podijeliti da mi razbistri um :)
2016 02 03
Ma sve normalno, ništa se ne brini, brojiš 7 dana pauze kao da si normalno popila i to je to :)
2016 02 03
Ako preskocis jednu onda ti se racuna 20 dana+ onih 7
2016 02 03
Nemam iskustva ali frendica ih je pila. I ginekologica joj je rekla da uvijek mora imat kutiju rezerve radi ovakvih slucajeva. Kad pofali pilula.. i tu rezervnu dira samo u tim iznimnim slucajevima
2016 02 03
Nisam sigurna koliko je moguće imati rezervnu kutiju, budući da pilule idu na recept. Moguće je isključivo ako piješ Diane35 pa u pakiranju imaš 3 kartice tableta. Isto tako, fulala je zadnju pilulu tako što je popila dvije odjednom i ima za jedan dan manje, taj dan ne pije, ali računa normalno 7 dana da joj se ne pomakne dan kada pije, jer očito ima tu shemu. Jednostavno koristi zaštitu dodatnu tjedan do dva dana i kraj priče. Meni se to znalo desiti, nisam neodgovorna budala, uvijek sam pravila frku oko toga pa onda zvala ginekologa.
2016 02 07
I inače, kad povraćaš, ne piješ duplo pilule, jer ne znači da si izbacila onu jednu iz organizma. Ako se radi o kontinuiranom povraćanju (tu spada i kategorija probavni problemi), dakle cijeli dan, dva, tri, e tada se računa da je zaštita smanjena i onda piješ redovno, ali uz dodatnu zaštitu tjedan do dva dana.
2016 02 07