Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Zacepljen odvod

Imam problema sa odvodom u cijeloj kuci, kupatilo mi skoro svaki drugi dan poplavi, kad koristim sudoper, wc skoljku onda nista ne poplavi ali kad koristim malo vise vode u kadi onda mi sve poplavi, imam u kuplatilu sifon za vodu, uvjek poslje tusiranja tu izlazi voda i onda kad pocnem pustati vodu u bilo kojem dijelu kuce voda nastavlja izlaziti.. Znaci uvjek mi pocne voda izlaziti iz sifona kad koristim kadu, probala sam koristit one odcepljivace odvoda ali nista ne pomaze. Dali znate koliko bi kostalo sad da zovem vodoinstalatera? Dali je netko bio u slicnoj situaciji?
2016 02 04
možda ti se sifon začepio. u odvod od lavaboa,bidea,kade stavi par žlica soli i kipuću vodu i/ili soda bikarbona+alkohol trebalo bi odčepiti. wc ti nije vezan za sifon,a sudoper ima svoj sifon u kuhinji cijena ti ovisi o vodomeštru.
2016 02 04
> maJa2015: > "možda" ti se sifon začepio. > u odvod od lavaboa,bidea,kade stavi par žlica soli i kipuću vodu i/ili soda bikarbona+alkohol trebalo bi odčepiti. > wc ti nije vezan za sifon,a sudoper ima svoj sifon u kuhinji > cijena ti ovisi o vodomeštru.
2016 02 04
Za Šibenik ne znam ,ali u Zagrebu,ako nemaš vramena čekati 7-10 dana da ti dođu iz kanalizacije,ako nemaš 500 kuna ne primaj telefon u ruke :D
2016 02 04
> 2nducan: > Za Šibenik ne znam ,ali u Zagrebu,ako nemaš vramena čekati 7-10 dana da ti dođu iz kanalizacije,ako nemaš 500 kuna ne primaj telefon u ruke :D a ne znam da je baš tako puno pogotovo u manjem gradu. ja sam jednom imala nekih problema i to ne sa odvodom već mi se neki ventil(alkatenka) odspojio tako da sam navečer morala u šahtu ispred kuće zatvoriti vodu u cijeloj kući kako ne bih imala poplavu. drugi dan zvala vodomeštra i sve to
2016 02 04
Ja morala zvati hitne intervencije,jer je naravno bio petak poslijepodne .
2016 02 04
> 2nducan: > Ja morala zvati hitne intervencije,jer je naravno bio petak poslijepodne . ne znam kad mi nešto ne šljaka zovem vodomeštra koji mi je i spajao cijevi u kući,električara koji je je spajao struju i sl. ovo hitne intervencije ni ne postoji vjerovatno u mom gradu. a svatko ima nekog ako ne ti osobno ona:tata,brat,dečko,susjed...
2016 02 04
Pričamo o kanalizaciji,ne o vodovodu ,tako sam bar ja shvatila.Naravno da smo prvo pokušali sve sa sajlama,sredstvima za odčepljivanjem,psovkama,lijepim riječima......al kad nejde zoveš majstore :D
2016 02 04
> 2nducan: > Pričamo o kanalizaciji,ne o vodovodu ,tako sam bar ja shvatila.Naravno da smo prvo pokušali sve sa sajlama,sredstvima za odčepljivanjem,psovkama,lijepim riječima......al kad nejde zoveš majstore :D vodomeštar/vodoinstalater .vodovod i kanalizacija. stručnjak za odvode,dovode i ostale stvari vezane za vodovod i kanalizaciju. bar u mom gradu.
2016 02 04
zacepio ti se odvod. probaj sa sajlom, za to ti ne treba netko jako pametan nego jak :D a vodoinstalatera uvijek mozes pozvat i platit mu :)
2016 02 04
Ako imaš onaj podni sifon, skini metalni poklopac i izvadi sranja iz njega. Zna se nakupiti kose , svega i svačega pa voda ne može proći.. .čas posla, a par stotinjak kuna ostane u džepu. Naravno , ako je do toga, a najvjerojatnije jest. Sretno ;)
2016 02 04