Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Promjena lijecnika

Dakle ovako, prije 2 god sam doselila u zagreb i nisam se nikako potrudila naci lijecnika (Moj stari je 200km predaleko). Zivim blizu doma zdravlja pa pretpostavljam da bih se tamo trebala prijaviti. E sad, zanima me koja je procedura? Kog moram u cijelom tom domu potraziti da kazem da bih se prebacila k njima? Trebam li samo uci tamo pa cekati da "naleti" neka sestra ili doktor pa ih vuci za rukav i reci "bok, meni treba doktor". Haha znam da je blesavo pitanje, ali stvarno nisam tip osobe koji hoda po ordinacijama pa ne znam kak to sve funkcionira....i da, mogu li onda odmah traziti i ginekologa ili to opet moram posebno?
2016 02 20
odes kod tog lijecnika i trazis da potpises ugovor o izboru lijecnika , to se lako rjesi, odma si dogovoris i termine pregleda
2016 02 20
Sjecam se kad sam mjenjala stomatologa. Mislim da je isti princip. Otisla sam do te svoje nove stomatologice, isprintala mi je dokument gdje pise tko je moj novi stomatolog u kojoj ustanovi itd. Oni su sami poslali zahtjev mom starom stomatologu za karton i to je bilo to :)
2016 02 20
Hvala! :D
2016 02 20
Ja sam isto mjenjala prije 10mj iz istog razloga..Odeš do odabranog dr.opće prakse..Možeš reći sestri šta trebaš sa kojom dr.radi.Ona će ti dati 3 papira koja moraš otić ovjerit u hzjz.Jedan papir ostaje u hzjz,drugi nosiš starom dr.i s njime dižeš svoj karton.I onda sa trećim papirom i kartonom ideš novoj dr...E sada meni je mama dizala karton i sestra od starog doktora je stavila karton u kovertu i dala mami da odnese na poštu poslat direktno novoj dr..Tako da kada je ona poslala karton ja sam odmah isti dan odnela papir ovjeren..I to ti je to..
2016 02 20
Mislim da to sve sad ide putem kompjutera, kolegica je isla otvoriti karton kod gin prije par mjeseci, isto kao sto je selena500 napisala dobijes tri papira, odes ovjeriti..ali ja sam bila prije jedno 3 tjedna i samo sam potpisala tamo i ostalo oni sami ovjere to preko kompjutera, dok dodes na iduci pregled vec bi ti karton trebao biti otvoren. Znaci isti ti je postupak kao kod dr. opce prakse i gin, nemaju veze jedno s drugim mozes odma otvoriti i jedno i drugo dok si vec u domu zdravlja :)
2016 02 21
ajde super, hvala vam cure :)
2016 02 21