Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

HALTERIIII

sto mislite o nosenju haltera navečer za izlazak? :))
2016 02 27
ja pročitah hejteri, halteri su super,ja nisam halter tip,ali je lijepo ,na dobrim nogama ;)
2016 02 27
Dobre noge,kratka suknja tnananna... Ma super ako je žena/cura zgodna i ima dobre noge zašto ne
2016 02 27
Definitivno da, ali ne u prekratkim suknjama/haljinama. Mislim da je lipse kad se naziru u nekom polozaju nego kad vulgarno izviruju pri svakom koraku. Kad ih nosim osjecam se nekako sexy, zenstveno i osnazeno- a to treba svakoj zeni! :D
2016 02 27
Zasto samo za vecernji izlazak? Ja ih nosim prilično redovito. Plus kombine....to daje baš dobar filing :") Ne moraju se ni vidjeti ni nazirati - ja znam da ih nosim i super mi je!
2016 02 27
> flapperLust: > ja pročitah hejteri, > halteri su super,ja nisam halter tip,ali je lijepo ,na dobrim nogama ;) The same story :)
2016 02 27
svakako da :D
2016 02 27
Halteri DA! ...skriveni od pogleda...ili samo za njegove oči ;-)
2016 02 27
nećemo o tome koliko je čisto i lijepo donje rublje apsolutni "must have" svake osobe.... mislim da ova tema prelazi higijenske okvire, zar ne? vlastiti osjećaj da smo lijepe... daleko je više od nečega "must have"....a kad smo lijepe sebi, vjerujte mi, lijepe smo i drugima. prošla sam već pola stoljeća.... velikoj većini vas mogla bih biti mama.... ali osjećaj da sama sebi moram biti lijepa je neprolazan. da li će nam taj osjećaj donijeti crveno, crno...čipkasto, satensko ili pamučno.... totalno nebitno!!... važno je da je s mjerom i ukusom. tako je i s halterima. po meni (a ukusi se razlikuju)...osjećaj kad ih nosiš.... kad ti sama znaš da si sexy i da se znaš nositi s tim sexipilom..... nenadmašan je. i još nešto: lijepo i ukusno donje rublje (a tu, dakako spadaju i halteri)....učinit će da njegove oči blenu samo u njih.... slijepe za eventualan trbuščić, jastučiće od celulita ili koji kilogram viška.
2016 02 27
> sonja90: > > flapperLust: > > ja pročitah hejteri, > > halteri su super,ja nisam halter tip,ali je lijepo ,na dobrim nogama ;) > The same story :) :') haha sonja nisam jedina
2016 02 27
Ja moram pitati...kakve veze imaju minica i dobre noge sa halterima? O.o Pa nije poanta da se oni vide, bar ih ja nikad, nikad, nikad ne bih "pokazivala" vani, možda je to samo do mene. Ali volim ih nositi, baš se osjećam dobro i ženstveno u njima :") Noema, ja sam svoje kupila ne ebayu, nekih 20ak kn su bili( i čarape sam dobila uz to) i imala sam valjda odlične sreće da su fenomenalni! Imam ih već 2 godine, nisu se rastegnuli, izgubili boju, čarape nisu popucale( ok, njih sam par puta nosila). Ali sve u svemu, s obzirom da nemam para za neke skupe- s ovima sam prezadovoljna :D
2016 02 27
halteri su za svaku zensku nogu i poneku musku ako je transic oblik i velicina nogu nemaju nikakve veze s halterima, na svakoj nozi dobro stoje
2016 02 27
Super su mi na nekome drugom, mene smetaju, zuljaju, grebu 8-) doduse, ne volim vise cak ni obicne hulahopke, promijenio mi se djir totalno. Traperice, marte, timbice. Cure uzivajte :)
2016 02 27
Ja ih volim nositi, i haltere i samostojece carape. Ovisi o raspolozenju, i za nocni izlazak i dnevni.. kako kad mi dođe ;)
2016 02 27
> SaraKedavra: > Ali volim ih nositi, baš se osjećam dobro i ženstveno u njima :") > Noema, ja sam svoje kupila ne ebayu, nekih 20ak kn su bili( i čarape sam dobila uz to) i imala sam valjda odlične sreće da su fenomenalni! Imam ih već 2 godine, nisu se rastegnuli, izgubili boju, čarape nisu popucale( ok, njih sam par puta nosila). Ali sve u svemu, s obzirom da nemam para za neke skupe- s ovima sam prezadovoljna :D imas li jos link ili preporuku na ebayu? x-)
2016 02 27
1 2