Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Dogodi se kada se najmanje nadaš

Nisam znala gdje da smjestim ovu temu. Pa sam ju stavila ovdje! Dali vjerujete ono ; Ljubav na prvi pogled? Meni se to dogodilo. A nikada nisam očekivala,jer nisam vjerovala. A evo sada svoju ljubav prema njemu nemogu opisati. Netko mi kaze haha da nisam normalna kakva ljubav na prvi pogled. I onda dok im ja sve ispričam ostanu bez riječi. Nitko se nemože stavit u moju situaciju jer od mojih prijatelja to nije nitko doživio. Pa zato ni neznaju. :/ Vjerujete li u to? Da postoji ljubav na prvi pogled? :)
2016 03 20
Apsolutno...samo sam misljenja da je najcesce bolje da sve ostane na jednom pogledu jer cesto neki sljedeci pogled sve upropasti hahah...sala mala...ali svakako sa vjerujem..jednom sam i sama to osjetila i prozivjela...i sad nakon svih ruznih svjezih iskustava vjerujem u takvu ljubav i u srodne duse vise nego ikad... Samo da mi naide jos :D
2016 03 20
Daaaaaaaaa. I onda se upoznamo pa sve padne u vodu nakon par god :D
2016 03 20
U votku zrinkic 😂😂😂😂
2016 03 20
i moja ljubav je bila na prvi pogled, sad smo skupa tri godine. :")
2016 03 21
Ja vjerujem u ljubav svakakve vrste <3
2016 03 21
Nevjerovatno ali istinito :) meni se dogodilo, i sada smo u braku :")
2016 03 21
Aa bas lijepo da se s nekim razumijem. Zelim vam svima srecuu! :D ❤❤ Sve se moze kad se hoce. I ako nesto zelis trebas biti uporan i to ostvariti. Ja vjerujem i u ljubav na daljinu. Jer nikada neznas ako ne probas. Evo moja veza vec funkcionira godinu dana. ❤ Ljubav nepoznaje granice,zar ne?Hah kad bi pocela pisati o svom ljubavnom zivotu sto se sve izdesavalo mogla bih knjigu napisati. Uvijek ima uspona i padova. Ali nikad netreba pasti. Ustat i krenuti dalje.! Jedaan je ziiivvoot ;)
2016 03 21
Ako se volite mozete uspjeti :) odrzavali smo vezu na daljinu 3 godine, dok se nismo odlucili vjenčati :")
2016 03 21
Ej, ja više ne znam jel vjerujem baš u ljubav na prvi pogled, al jako me interesira tvoja priča? Možda sam nepristojna ili preznatiželjna, al baš me zaintrigirali..
2016 03 21
Majalike i mene zanima :D Takve su mi price zanimljive, ja nisam vjerovala dok nisam dozivila.
2016 03 21
Samantaa - To je tako divno za cuti. I ja bih jednog dana voljela da moja veza zavrsi u braku! Jer zaista se trudimo i uporni smo. Neodustajemo! Povjerenje je najbitnije :) iako nepovodimo dane zajedno,niti ostvarivamo puno uspomena. Ali znam da jednog dana ce sve doci na svooje! :) Sve se svodi na cekanje. Da dode,da prode, da ode, da dode.... Stojis, sjedis, lezis, hodas, places, smijees se i cekas. Da se nesto dogodi., da se nesto ne dogodi, da nesto sto brze prode, da nesto nikako ne prode, da neko dode, da neko ode, da neko progovori, da neko zasuti, da djetinjstvo krene, da prestane, da se upali zeleno, da padne noc, da osvane jutro, da stigne rezultat, da provri voda za kavu, da ode posta, da zazvoni telefon, da prestane zvoniti, da zahladi, da otopli, da okrecis stan, da se osisas, da dode menstruacija, da ne dode, da dode beba, da sjedne placa, da se red na blagajni pomjeri, da udes kod doktora,da odes na more, da dode bus, da zavrsis skolu, fax, da se zaposlis, da odes u penziju, da umres, da se ostvare snovi…ceka se sve.! (Pronasla na internetu.Haha sto je istinito) ;) Majalike - Tesko je to opisati. Kad jednostavno osjetis vibru znati ces. Nama su se pogledi sreli i dogodilo se bas na Badnjak. Svaka prica je uvijek zanimljiva ! :)
2016 03 21
podijelite s nama svoje price, ja isto o tome volim slusati. ja sam se sa svojim dragim upoznala kod prijateljice, imali smo neki party, kao stari frendovi na okupljanju, al na kraju su bili svi drugi osim stare generacije i tad ulazi gospodin dotični, nikad ga vidjela nisam, i upoznajemo se mi. ustanem ja i rukujemo se,.kad ono trassssssss u meni se nesta okrenulo za 360 stupnjeva, imali smo taj eye contact dugo tako da su svi skuzili sta se dogada. ja sam zablokirala kao i on tada. mislila da sam si umislila al onda sam cula od njega da je trass bio obostran. :P u tom jednom rukovanju cijeli mi se svijet okrenuo, taj se ne moze opisat osjecaj...stvarno nest prelijepo. nisam ni ja do sada vjerovala...al nije ovo ono u smislu kad se ti zaletebas u njega i buljis, slinis,mastas, a on te otpili haha ..ovo je bilo nest, ne volim idealizirat, magicno i nestvarno. i eto 3 godine, nije puno al je brzo proletilo :
2016 03 21
pa tako nekako kao i kod vas :) izlazila sam iz busa a on je bio ispred vrata, sreli su nam se pogledi, taj trenutak nikada necu zaboraviti :")
2016 03 21
mica237 sve to brzo proleti, i meni je proletilo 3 god veze i 3 god braka
2016 03 21
1 2