Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

HITNO Aliexpress

Drage cure, koje kartice koristite za kupovinu preko aliexpressa? na nekim forumima sam pročitala da treba neka posebna internet kartica. upravo sam po prvi put naručila nešto sa te stranice i mislim da sam zeznula stvar a naručila sam preko moje obične vize (u kunama) s kojom inače naručujem preko neta.
2016 05 31
i ja narucujem preko vize pa bez brige :)
2016 05 31
da si nesto zeznula vjerovatno ti kupnja nebi prosla
2016 05 31
Mozes preko obicne vize, i preko te posebne koja se koristi samo za net (na kojoj ne mozes ici u minus i na kojoj stavljas kune koje ces koristiti za internet kupovinu). Na isto ti dodje😎 i kako ti je rekla vekica u postu iznad, da ti nije nesto bilo u redu ne bi prosla kupovina 👍
2016 05 31
Ako se smijem ubaciti, ja noćas zbog popusta na Asosu išla naručit nešto i ne prolazi.Imam dovoljno i više na računu provjerila sam, i password na oboje ok jer se logiram normalno i imam uvid u sve,... i login/logout sa Asosa i paypala par puta i neće, neka greška,vraća na izbor plaćanja... Jel to možda Paypal "pao" ili Asos ima problem, nije mi jasno?! Ostala bez narudžbe :s Da li je se još kome tako dogodilo ikad?
2016 05 31
Hvala cure, sad ste me utješile :-) Sonja90, i ja sam noćas naručivala sa Asosa, cijeli proces je išao jako sporo,pretpostavljam da je to zbog popusta neka navala na stranicu :-) ja sam uspila naručiti s tim da mi se predugo očitavalo a mail o potvrdi narudžbe sam tek jutros dobila a inače ga odma dobijem.
2016 05 31
E šteta, ja im sad neću iz inata naručiti to što sam htjela :s Hvala na odgovoru :)
2016 05 31