Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

eh zivote tezak li si

curkee, zanima me kako se rjesavate stresaaa? ja vise ne znam kako i ne mogu, pod ogromnim pritiskom sam i nemam cak ni vremena to sve izbacit iz sebe, imate li neku tajnu kako idete iz dana u dan onda kada postane teze nego inace?
2016 06 02
Odes u teretanu, izbacis sve negativno iz sebe i kao nova si :)
2016 06 02
yoga.
2016 06 02
Dobra knjiga i mačka u krilu :")
2016 06 03
Probaš odvojiti pola sata na dan samo za sebe. Ugasiš mobitel, fejs, štosvene, napraviš si čaj (neki fini), pustiš neku opuštajuću glazbu, zapališ mirisni štapić ili mirisnu svijeću.. Ili ne znam, ako si u mogućnosti sjesti na verandu ili na balkon, negdje okružena cvijećem... Ako imaš nekog ljubimca poigraj se s njime... na mene djeluje :) I glazba, i čaj, i aromatične stvarčice, kao i moja mačka koja je velika maza :)
2016 06 03
I kao što Flemeth kaže, knjiga isto pomaže :* :*
2016 06 03
ja si u glavi ponavljam sljedeću rečenicu: "Činim što mogu tamo gdje jesam s onim što imam" i naravno, sve ovo gornje pomaže a čaj najbolje je da je od- mente o:)
2016 06 03
- Skini si sezone neke dobre serije, odnosno žanra koji te privlači. - Dobra knjiga. - Otiđi nekad sama na kavu. Da, sama. Uživaj u kavi bez ikakve komunikacije s ikim, sama sa sobom, u miru. (Ja to malo malo radim.) - Kupi si nekih finih kolača ili komad torte i papaj dok gledaš neki film. - Ne znam jel još netko ovo radi kada je nervozan, ali mene opušta pranje robe. Napunim lavor omekšivačem i kvasim. :') - Pravi kiflice ili pizzu, isprobaj neki novi recept, kuhaj, peci. Drndaj po kuhinji. :-) - Distanciraj se od društvenih mreža što više možeš. - Sjeti se neke svoje prijateljice iz djetinjstva ili prijatelja, neke osobe s kojom se zaista godinama nisi vidjela i dogovori susret. Vjerujem da ćete se lijepo i ugodno družiti i napričati. - Ako si kreativna i maštovita, izrađuj nešto. - Kloni se negativnih ljudi koji ti situaciju čine gorom nego što je već sama po sebi. Prikloni se pozitivi. - Lezi u mirišljavoj kadi uz neku dobru laganu glazbu. - Volontiraj negdje, uključi se u neku aktivnost. Ja otkad volontiram i pomažem nekome i doprinosim drugima, preporodila sam se. To mi je ispušni ventil. - Rolaj se, vozi bicikl, šetaj, idi na bazene. - Nađi nekog fizioterapeuta koji radi na crnjaka :D i za manje novce si priušti neku finu masažicu s vremena na vrijeme. Svi se mi nađemo ponekad u malo guščim situacijama, ali sve je u životu prolazno pa tako i stresna razdoblja. Drži se. Proći će. :")
2016 06 03
Uzmi bicikl i vozi se, ja bar tako radim i lako se rijesim stresa 😃🚲
2016 06 03
vjeruj mi da svaki put kad sam u stresu uzmem bicikl , izmorim se i vratim se sretna, kao da sam putem ostavila sav teret..... vožnja biciklom doista pomaže :)
2016 06 03
Probaj se baviti onome sto te najvise veseli i ispunjava...ja naprimjer volim biljke, pa se brinem o njima i volim gledati kako cvatu 😄 volim more, ples, svog ljubimca 😄. Mene opusta setnja kraj mora-nakon sat vremena na svjezem morskim zrakom se resetiram i vrati mi se energija 👍 inace idem u setnje skoro svaki dan (sad idem na more) i cim ne idem par dana odmah sam nervozna i lose spavam 😒 U biti....proslo ljeto sam radila na otvorenom svaki dan, i primjetila sam da i nakon 10 sati rada (na nogama!) sam imala vise energije nego kad bih radila 6 sati u zatvorenom 😎...tako da sada budem vani kad god mogu 😉 Inace sam procitala negdije da boravak u prirodi ima niz pozitivnih utjecaja na psihu i na zdravlje covjeka 👌
2016 06 03
Evo ja nemam ispušni isto ..kužim te, mislim fa je fizička aktivnost suprr jer dok sam se rekreorala sve pet. E sad ne mogu iz zdr razloga i koma...valjda bude bolje
2016 06 03
Igram se s nećakinjom (znaći skroz se spustim na njezinu razinu, bilo da se igramo barbika ili u pijesku, nevjerojatno kako upali brzo), ili mazim svog zekonju :")
2016 06 03
Seks :)
2016 06 03