Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao u Zari

Hej! Jel ima neko iskustva s radom u Zari ili nekoj drugoj trgovini Inditex grupacije? Kakvi su uvjeti, plaća, plaćaju li prijevoz...?
2016 10 17
kolko vidim zara cesto trazi pa mi malo sumljivo
2016 10 17
Radila sam u Zari, nocne smjene, bilo je naporno, novci su dolazili na vrijeme ali ne tocan iznos pa nadoknade na iducoj placi.... jako su zahtjevni....
2016 10 20
Lijep pozdrav! Zanima me zna li netko kakve su plaće/satnice u Bershki s prijavom na nepuno radno vrijeme (20 sati tjedno) za prodavača/blagajnika? Ako imate informaciju bila bih jako zahvalna da je podijelite sa mnom, javite se u "razgovor" ako Vam to više odgovara. Vama će oduzet minutu-dvije vremena, a meni puno pomoći :) Hvala unaprijed!
2018 05 10
Pitati cu tu da ne otvaram novu temu: zanimaju me iskustva cura koje su radile u nekoj od trgovina Inditex grupacije (ili dr. slicnim trgovinama npr. NY, Mango, Tally weijl...) preko studentskog, na nepuno radno vrijeme...koliko cesto su radile, da li se raspored unaprijed planira ili dolazis kad te pozovu, da li se zaista radi 4h dnevno ili se ostaje duze, i radite li kao student i na blagajni također? mozete mi i u porukama odgovoriti, puno bi pomoglo. hvala :")
2018 09 10