Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Salzburg jednodnevno

Bok, putujem za advent u Salzburg na jedan dan.. Molila bih za prijedloge sto obavezno vidjeti, gdje jeftino jesti (osim megica).. Bilo sto ako mislite da bi se meni i frendici moglo svidjeti :) unaprijed hvala!
2016 12 02
Hej provela sam tamo par godina i zao mi je sto ne mogu tamo na bozic jer je prekrasno! Jos daj boze pa da bude snjega kad odes tamo jer je zbilja divno. Potrude se svake godine napraviti cudesan ugodjaj koji mi je jako ostao drag. :D Ako volis japansku hranu odi u Nagano (meni favorit) onda sam jela za 12, 13 € piletinu i povrce na woku i imaju fine deserte, ja volim mocchi. Ako ti pase taj djir, vise kao neki snack imas Indigo u blizini i imaju sushi i tako slicno i meni se ful svidja i nije skupo. U Europarku (soping centar) isto ima Indigo i tamo sluze odlican curry!! Dan danas mi fali :p Imas i restoran u samom centru na glavnoj setnici pizzeriju Spaghetti & co. (Tako nekako) i fine su pizze al nisu jeftine. Mislim uglavnom Salzburg i jeftino ti ne idu zajedno haha Slobodno pitaj ako te sta zanima poznat mi je grad :")
2016 12 03
Nagano i indigo su ti ful blizu isto. Vidim da nisam navela.
2016 12 03
Bila sam par puta za advent. Centar je što se tiče kupovine skup.HM ima na 2 kata čini mi se no skup je zbog "smještaja". Npr. mozart kuglice su na štandovima par puta skuplje nego u obližnjoj bili. Za pojest ima puno restorana ,no mi smo jeli na štandovima (razne vrste hrenovki i sl. ako želiš s nogu) jer restorani em su skupi i bila dosta gužva. Zanimljivo je vidjeti Mozartovu kuću.Cijenu ulaznice više ne znam negdje između 10 i 20 eura. Ima fino kuhano vino za popiti u šalicama koje dobiješ (platiš). E da i išli smo na "cugu" u neki pub koji je u spilji, e ne znam objasniti gdje je i kako jer ne znam grad. I ako možeš idi na više dana. No jako lijep, taman bio snijeg kad smo bili ,pravi božićni ugođaj.
2016 12 04
Super, hvala vam cure :)
2016 12 04