Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Dečko i playstation

Cure, igraju li vaši dečki/muževi igrice? Smeta li vam to? Moj na poslu igra igrice na kompu, a sad silno želi Magentu da može i doma s dečkima igrat ps4 multiplayer ili imati playdateove.. Sve mu se mora duplo objašnjavat i malo je spor, ali nije najgori na svijetu..samo što prijateljima naziva čudnu skupinu ljudi, stalno o autima, igra igrice i jede. Mislim da bih pala u nesvijest kad bi mi prepričao sadržaj neke knjige. Do koje granice 'se suprotnosti privlače', a kad bi trebalo težiti nekome ko te malo više intelektualno izaziva?
2016 12 14
Draga, bolje i to nego da landra, opija se ili ne daj Boze kurva. Ovako ga stalno imas na oku. I moj je igrao igrice doma dok nije otisao radit na teren.
2016 12 14
I to je vrsta ovisnosti.. bjez
2016 12 14
Meni to nebi smetalo jer bi se i ja pridruzila :p Ali bila sam s jednim cija opsesija je bio nogomet! I sa svojom ekipom 90% price je nogomet i kladionica. Sve je trebalo stat kada je bilo europsko prvenstvo. On je bolovanje otvorio. Tako da te kuzim. I s njim zbilja nisam mogla o nicemu pametnom pricat.. umaralo me to previse
2016 12 14
Svatko treba ima nešto oko čega je strastven, ali ako je to nešto što ti ne voliš i što tebi ide na živce onda je tu problem. Bila sam u takvoj situaciji i mene je to izluđivalo, pa sam prekinila. Doduše ja sam tad bila klinka od 18 god, ali svejedno. I dan danas me živcira kad čujem da je netko cijeli dan za kompom i igra igrice. Moj pojam zabave je ić van, na kave, ručkove, večere, kino, šetnja, izleti itd... dns ne bi bila u vezi s dečkom gejmerom jer znam da mi to nebi odgovaralo, a ti vidi. Ili ga prihvati takvog i zavoli i taj dio njega ili nemoj pa traži dalje. Da pokušaš prigovarat ili ga promjenit - nemoj, to nije lijepo :D
2016 12 15
Nije problem što igra igre (to nisu igrice :D ) već ovo: "Sve mu se mora duplo objašnjavat i malo je spor, ali nije najgori na svijetu..samo što prijateljima naziva čudnu skupinu ljudi, stalno o autima, igra igrice i jede." Znam hrpu ljudi koji se igraju, uključuje i mog pa nisu socijalno i emocionalno ograničeni, dapače.
2016 12 15
Da, i ja igram igrice, a obožavam kad se mm zalijepi za neku pa se ušuškam pored njega i gledam i dijelim mu savjete:P A netko je spomenuo sport. Pa više gledam nego on - za uzimanje sportskog paketa sam isključivi krivac. I da on gleda ovo sada 3,2,1 peci! A ja listam dobru knjigu, šaram po netu i nadam se da će možda jednom početi i kuhati :')
2016 12 16
pustite ga da se igra, bit će bolji ---garantiram u svemu... bolje da se igra nego da- se opija, pretjerano izlazi ili vas gnjavi... o:)
2016 12 17
isti problem, moj dečko stalno igra igrice i meni to uopće ne smeta. Jer kad je on kod kuće igra igrice, ja sam većinom vani sa curama i izlazim. On bi radije ostao za kompom, ali iskreno i bolje neko da se kurva, kao neki. Tako da se drži takvoga :)
2016 12 17