Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Aliexpress problem! Trebam pomoc

Bok svima :) Ovako narucujem s navedene stranice dugo i nikad nije bilo problema, svaki paketic je stigao, medjutim 11.11. sam narucila 3 kom led bozicnih lampica i to mi nije doslo nikako. 2.1. sam poslala selleru poruku (i odmah otvorila slucaj) da nije doslo i da hocu svoje novce nazad da bi on stalno odugovlacio i da pricekam jos 10 dana, i pristala sam. Nije proslo 10 dana ali sam se ja sinoc javila selleru da nije doslo i da hocu novce nazad i ako ne bude vratio da cu ostaviti negativan feedback. Slucaj je otvoren i on mi u par navrata govori da zatvorim slucaj i da cu dobit novce.. sta napravit? Kako dalje? Radi se o 100 kn i necu samo tako pustiti. Sa ebayom nikad nije bilo problema i uvijek sam dobila povrat, a ovdje uporno odbijaju. Pomozite mi ako znate. Hvala :)
2017 01 10
Pa zašto tipkaš s njim? Traži službeno povrat, na to mora odgovoriti, nakon toga se žali Aliju, ne prodavaču. :)
2017 01 10
Otvorite Dispute pa ako prodavač ne bude htio vratiti novce, Aliexpress će se umiješati i vratiti vam :)
2017 01 10
Dispute je otvoren, jos 2.1. i nit novca niti icega ne znam dali dobro radim, prvi put mi je preko alija to. Kako da umjesam aliexpress u to i da dobijem novce natrag? Jel trebam jos sta napraviti?
2017 01 10
Ovako...ti cim si otorila dispute to je prvi korak prema tome da se Aliexpress umjesa. Tu imas rok....uvijek od par dana u kojima se seller mora ocitovati.On ti napise onda, necu ti vratiti novce jos zbog tog i tog razloga, ili...vratit cu ti ali pola iznosa...nakon toga ti imas rok da prihvatis to njegovo rjesenje ili ne. Tu isto mozes napisati u poruci dokaz da nisi nista dobila, tj idi prema tracking numberu locirati paket, to skrinshotaj i posalji u poruci...i naravno odbijes njegovo rjesenje problema ako ti ne odgovara, i tu je isto rok....nakon tog roka Aliexpress se umjesa i rjesi on. Nemoj ni salucajno zatvoriti case...tek onda te moze zajebavati 3:)
2017 01 10
Sta onda samo da ostavim pa ce aliexpress sam sve rijesiti ili imam negdje opciju gdje ih ja mogu obavijestiti i rijesiti to?
2017 01 10
Tko je zadnji odgovorio na poruku, ti ili on? Jesi odbila njegovu soluciju? Odi na ali pa pogledaj sta ti piše gore na dispute....trebalo bi ti pisati rok, ako ne tAmo onda si pogledaj na mejl sta ti je došlo od alija. Bar koliko se ja sjećam...
2017 01 10
....pamćenje mi je malo u banani, ali znam da je pisalo-pogledaj pa javi sta piše 👍👌😉
2017 01 10
Zadnja poruka je njegova da zatvorim dispute i onda ce on meni vratiti novce. Rok nigdje ne vidim :/
2017 01 10
Nis....odgovori mu onda da hoćeš povrat jer da ne možeš više čekati, ali bilo bi dobro da copy pejstas tracking number i lociras paket.....pa mu zaljepis sliku, ili ako ne možeš onda napises zadnju lokaciju paketa...bitno da se vidi da paket nije kod tebe.....tako ja uvijek radim i uvijek sam dobila povrat(pomoću Alija). Kad odgovoris dobro pogledaj dal će ti iskočiti kakav prozor sa informacijama sta ti je činiti dalje 👍 meni je to pisalo u gornjem djelu ekrana...tamo gdije ti obično piše koliko dana imaš purchase protection 😎
2017 01 11
Zašto bi ti zatvorila, neka on vrati pare, ucjenjuj ti njega, njemu je veća šteta nego tebi. Ti ćeš se namiriti, njemu će ostati negativna, a od toga bježe malo više nego ove s krpica. :P Budi uporna. Pošalji zadnju poruku, čekaj rok za prijavu Aliju i gotovo. Na njemu je da riješi situaciju.
2017 01 11
Ima li jos cura sa problemima s paketima od 11.11.?. Meni 2 nisu dosla, selleri su samoinicijativno produzili protection pa ima jos do isteka i nisam dizala dispute. Po trackingu jedan je ukrcan na avion, drugi ni to😕 Da cekam da istekne i ovaj protection pa onda dizem dispute za povrat novaca? Inacr, s disputeom na allieu imam dobra iskustva, dosla mi je suknja nedavno s potrganim patentom i zaprljana, digla sam dispute za kompletni povrat, nisam nikakav odgovor dobila, samo sam vidjela vracene novce na racun.
2017 01 11
Meni je jedna narudjba od 17.11. došla u HR tek 05.01.... A prije toga je pisalo na trakingu shipped by Air 20.11. i poslije toga ništa! Inače kad ukrcaju u avion obično dodje u Hr najkasnije nakon 10 dana...ja zaista sam počela misliti da se avion srušio i da je moj paket izgorio u nesreći 😂😂😂 A imam još jednu narudjbu od 10 mjeseca, gdije su mi selleri svaki put produzivali purchase protection-i ako mi ne dodje do 18.01 imam pravo tražiti novce natrag.
2017 01 11
Hvala gabica, dakle cekamo😁 Moje je shippano avionom jos iza tvojeg, dakle ima nade😂
2017 01 11
Meni je jedan paket naručen 11. 11. došao prije par dana - sredinom siječnja! Seller se samoinicijativno javio prije isteka roka i upozorio me na moguće kašnjenje pa sam produžila purchase protection i na kraju je ipak stigao. Nikad nisam tako dugo čekala.
2017 01 25
1 2