Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

21 day fix

Zanima me dali je netko radio ovaj program vjezbanja ili neki slican i kakvi su rezultati,ja sam sada na zadnjem tjednu ali nema pomaka u kilazi,medjutim na tijelu ima pa ako netko ima iskustva ...
2017 01 24
To je program vjezbanja ili i prehrana drukcija? Po pitanju vjezbanja normalno je da se misici zatezu a oni su inace tezi.. tipa kad bi stavili na vagu 1kg sala i 1kg misica. Na oko (tj.volumenom) manje misica bi bilo 1kg, a sala na oko dosta vise a isto tezi 1kg.. Tako da je to normalno, misici su tezi i vjerujem da polako topite salo i jacate misice..vaga pokazuje isto ali ste zategnuti pa mozda i trebate ili cete trebati ako tako nastavite manji konfekcijski broj. To je normalno. Za smanjenje kilaze potrebno je i manje jesti. Samo vjezbanjem povecavate misicnu masu. Po meni kilaza nije bitna, vec misicna masa odnosno zategnutost :) i gradja naravno.
2017 01 24
> sonja90: > To je program vjezbanja ili i prehrana drukcija? > Po pitanju vjezbanja normalno je da se misici zatezu a oni su inace tezi.. tipa kad bi stavili na vagu 1kg sala i 1kg misica. Na oko (tj.volumenom) manje misica bi bilo 1kg, a sala na oko dosta vise a isto tezi 1kg.. Tako da je to normalno, misici su tezi i vjerujem da polako topite salo i jacate misice..vaga pokazuje isto ali ste zategnuti pa mozda i trebate ili cete trebati ako tako nastavite manji konfekcijski broj. To je normalno. > Za smanjenje kilaze potrebno je i manje jesti. Samo vjezbanjem povecavate misicnu masu. > Po meni kilaza nije bitna, vec misicna masa odnosno zategnutost :) i gradja naravno. Program vjezbanja je u pitanju, doduse ja nisam ni ocekivala neki drastican gubitak zato sto i nemam pretjerani visak ali svaki dan vjezbam,zadnjih par dana cak i 2 puta dnevno,na prehranu donekle pazim,svaki dan visim na myfitnesspalu pa mi malo cudno sto bas nista nisam skinula ali vidjet cemo :)
2017 01 24
ili ti se organizam naviknuo na sadašnji način prehrane i treninga pa ga trebaš "šokirati" nekom promjenom ili ti se događa to da gubiš salo, a dobivaš mišiće pa zato nemaš promjena na vagi.... ali vidjet ćeš, tijelo se mijenja.... dobre navike moraju izaći na vidjelo u vidu dobrih rezultata... samo ne odustaj.... 21 dan neće učiniti čuda, ali kad se 21 dan ponovi iznova i iznova i opet iznova.... ide to... :)
2017 02 01