Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Partnerica za teretanu :)

Htjela bih krenuti u teretanu ili na neki grupni trening, ali bih voljela ici s nekim, da si budemo međusobna podrška. Posto radim u smjenama, slobodna sam veci dio tjedna po cijeli dan, pa bi mozda isla ujutro, odnosno prijepodne kako bi se izbjegle vece popodnevne guzve, ali odgovara mi i poslijepodne. U blizini sam Kvatrica, pa mozda teretana XXL ili Omega na Šubićevoj.. Ako ima koja zainteresirana cura javi se :)
2017 01 28
Meni je skroz čudno da postavljate takva pitanja, ali ja sam valjda iz malog mjesta i tu se skoro svi znamo, pa nije kao u nekom velegradu. Ali, iskreno, ne bi se usudila tražiti ovako javno nekoga da ide sa mnom u teretanu, nikad se ne zna na koga možeš naletiti. Ispričavam se, valjda je to u mom mentalitetu i sredini u kojoj živim. Baš sam morala izbaciti taj komentar iz sebe. Inače, ja kada nemam s kime ići u teretanu ili na pilates i sl., idem sama, a ostalo se desi samo po sebi. Uvijek nađem nekoga s kim ću popričati i tko dolazi u isto vrijeme kada i ja.
2017 01 28
Odes sama, upoznas ljude... Najbolja motivacija si samoj sebi i ono sto ti je cilj. Krenula sam sama na zumbu, svaki dan s vise njih ulazim u komunikaciju, tu i tamo neka sala i samo po sebi sve krene. Sretno i nemoj dopustiti da te ne imanje partnerice u vjezbanju sprijecava u ostvarenju cilja i pocetka tjelovjezbe 😉
2017 01 29
Slazem se sa ova dva komentara, isto sam sama krenula, i vecina zena/cura zapravo idu same i vremenom se upoznaju.. to je kao kad dodes na posao pa se upoznajes s novim kolegama, nista strasno :) a i iz vlastitog iskustva govorim da kada sam negdje dosla sama, puno vise ljudi sam upoznala nego kad sam isla s frendicom - u tom slucaju smo se samo nas dvije druzile, i vjerujem ostale uskracene za puno novih poznanstava.. tako da odi sama i malo pomalo ces upoznati ekipu i skompati se sa svima :) ako mogu, preporucila bih magic well svima jer su cijene sasvim oke, a i pristup clanovima, te se moze jako puno toga kombinirati i dobiti korisnih savjeta :)
2017 01 31
vjerujte mi da vam je puno bolje i efikasnije da idete same.... ići u paru na trening je katastrofa i najčešće završi tako da jedna djeluje kao uteg drugoj... kreneš sama, ako nisi za teretanu, upišeš grupne što je puno puno bolje... iznenadit ćeš se kako se brzo stvori ekipica na treningu.... :") s druge strane, većina fitness centara ti nudi mogućnost prvog besplatnog treninga, odeš i vidiš jel ti sjelo ili ne... ja sam obišla gro teretana u Zgbu dok nisam našla ono što mi odgovara, ali sama.... pokušala sam na početku nagovarati frendice, dečka, mamu, tete, bake... dok nisam pukla i krenula solo i nisam zažalila nikad! redovito sam na treningu, i kad kažem redovito mislim na 5-6 puta tjedno, veselim se svakom novom treningu i jedva čekam novi... :)
2017 02 01
Evo ja bi. Moze u poruke :) jer bi isto hrijela krenut a bas mi je tlaka samoj!
2017 02 05
> Mondalez: > Htjela bih krenuti u teretanu ili na neki grupni trening, ali bih voljela ici s nekim, da si budemo međusobna podrška. > Posto radim u smjenama, slobodna sam veci dio tjedna po cijeli dan, pa bi mozda isla ujutro, odnosno prijepodne kako bi se izbjegle vece popodnevne guzve, ali odgovara mi i poslijepodne. U blizini sam Kvatrica, pa mozda teretana XXL ili Omega na Šubićevoj.. > Ako ima koja zainteresirana cura javi se :) Možeš ići samnom i frendicom u xxl Kvatrić, tu smo obje na kvartu. Skoro pa svaki dan smo tamo, teretanica je super, postoje ti grupni treninzi, trenerice su odlične, treninzi isto tako. Svidjet će ti se. A kad idemo u gym svaka svoje odradi ili si međusobno pomognemo oko pravilnog izvođenja vježbi, oko slaganja vježbi za taj dan itd. Ako si za, slobodno se javi. Cijena za gym i grupne ti je 250 kn, za studente samo grupne ti je 180 a grupne i gym ti je 200 kn.
2017 02 07
Zbunjena sam. Jel vi tražite u teretani prijatelje ili formu? ,:)
2017 02 12