Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Puko mi displey ://

Ovako,otišao mi displey,ne vidi se ništa ni puknuće stakla niti išta,ali šareno je onako znači da je otišao Nemam ga ni godinu dana,na pretplati sam,ima garanciju,no hoće li ga uzeti na popravak,ima li tko iskustva ,koliko se plaća popravak? U ovako nekim mobil shopovima sam pitala za popravak i većinom je oko 100 eura Da li bi prošla jeftinije kada bi ga odnjela u tele 2 radnju,gdje sam ga kupila? Bar da pola platim ja pola oni,jer ne isplati mi se popraviti ga za 100 eura,bolje onda dodati još toliko i kupiti novi takav :)
2017 01 30
Garancija po zakonu vrijedi 2 godine. Ako imaš garanciju, da, uzet će ga na popravak ili ti dati novi isti takav. Ako je pod garancijom, ne plaća se ništa, samo traje. Jasno, moraš u Tele2, a oni će ga ili zaprimiti, ili te uputiti na ovlašten servis koji ti pokriva garancija.
2017 01 30
Da su muljatori jesu.znam da je susjed dobio sliku unutrašnjosti moba pao vam je u vodu?!!?sve je bilo oksidirano,vjerojtno od znoja ali to samo znaci da nije zaštićeno dovoljno,nije jedan od onih koji vise na mobu.ugl nije prihvaćena garancija.mislim da ako nema fizičkih oštećenja da ce priznati .drzim fige da da.po ovome bi rekla da su se razlili pikseli .
2017 01 30
> Sanja8888: > Da su muljatori jesu.znam da je susjed dobio sliku unutrašnjosti moba pao vam je u vodu?!!?sve je bilo oksidirano,vjerojtno od znoja ali to samo znaci da nije zaštićeno dovoljno,nije jedan od onih koji vise na mobu.ugl nije prihvaćena garancija.mislim da ako nema fizičkih oštećenja da ce priznati .drzim fige da da.po ovome bi rekla da su se razlili pikseli . E pa toga se i bojim,da neće prihvatiti garanciju,jer čula sam dosta takvih slučajeva
2017 01 30
> hanami: > Garancija po zakonu vrijedi 2 godine. Ako imaš garanciju, da, uzet će ga na popravak ili ti dati novi isti takav. Ako je pod garancijom, ne plaća se ništa, samo traje. Jasno, moraš u Tele2, a oni će ga ili zaprimiti, ili te uputiti na ovlašten servis koji ti pokriva garancija. To bi bilo savršeno ,bio je odličan mobitel i sve,samo odjednom nemaa slike ima samo ono šareno
2017 01 30
Nadam se da hoce .nema puknuća nigdje (ekran,kućište moba).trebalo bi.sretno
2017 01 30
Sumnjam da će ti raditi probleme, ali najveći je problem što si duže vrijeme bez mobitela. To zbilja može potrajati... Napravi si bekap uređaja, svega što imaš na njemu.
2017 01 30
Ako vam prihvate garanciju odlično. Meni je moj ispao, isto na pretplati i pod garancijom koja ga naravno u tom slučaju ne pokriva. U ovim znj snopovima mi tražili od 700-1000kn ali bih time izgubila garanciju za dalje a mob bio star samo dva mjeseca. Poslala sam ga u ovlašteni servis, čekala 20ak dana i izašlo me 1300kn. Zamjenski mob dobila neki iz '90tih godina, kažu "drugog nema"
2017 01 30
> hanami: > Garancija po zakonu vrijedi 2 godine. Ako imaš garanciju, da, uzet će ga na popravak ili ti dati novi isti takav. Ako je pod garancijom, ne plaća se ništa, samo traje. Jasno, moraš u Tele2, a oni će ga ili zaprimiti, ili te uputiti na ovlašten servis koji ti pokriva garancija. Bas ovako, samo se ne vozas ti do ovlastenog servisa nego ga oni moraju poslati na servis o svom trosku. Meni je lani riknula nova pegla, mislila sam da bude sto problema sa servisiranjem kad ono frajer procita neki popis i veli te ne popravljamo, izaberite si novu u toj vrijednosti. Ponekad te i trgovci ugodno iznenade :)
2017 01 30
U zadnjih nekoliko godina gotovo da i nema tehnike koju sam kupila, a da ju nisam morala reklamirati. Uglavnom za jeftinije stvari dobivam novu stvar bez popravka, za skuplje (tipa laptop, mob) ide servis i zamjena dijelova. Ponekad proizvod zna biti takav šit da i 2 puta reklamiraš. Tada ne dobivaš zamjenski, već ti vraćaju novce.
2017 01 30
Ma strasno kakav fuš je zadnjih godina na tržištu.niti cjena nije vise garancija
2017 01 30
prije misec dana sinu crkla procesna ploča na LG neki g4 . neznamo di je garancijski list ali još uvijek imamo račun . uglavnom mobitel smo poslali u ovlašteni servis LG-a u Zg i bez ikakvog problema su zamijenili plocu, naravno bez plačanja.
2017 01 30
htjela sam ici popraviti mob prosle godine i rekli su mi da ce ga oni popravit u roku mjesec dana (ko vidio odmah radit jel) ali ako ustanove da je steta vasa krivica onda ce vam taj popravak masno naplatit..ja sam radije kupila drugi mob
2017 01 30
ako smatraju da nije u garanciji (oštećenje koje je nastalo)nece, barem nebi smjeli popravljat mobitel bez da vas obavijeste .
2017 01 30
> NikaLuce: > Ako vam prihvate garanciju odlično. Meni je moj ispao, isto na pretplati i pod garancijom koja ga naravno u tom slučaju ne pokriva. > U ovim znj snopovima mi tražili od 700-1000kn ali bih time izgubila garanciju za dalje a mob bio star samo dva mjeseca. > Poslala sam ga u ovlašteni servis, čekala 20ak dana i izašlo me 1300kn. Zamjenski mob dobila neki iz '90tih godina, kažu "drugog nema" 1300 kn?..previše je to ,tim novcima kupim novi ovakav kao moj
2017 01 31
1 2