Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Slanje postom

Razlika između običnog prioritnetnog, prioritetnog i preporucenog? I kako se može izvagati doma pošiljka i izračunati već cijenu unaprijed?
2017 02 07
To je samo link Hrvatske Poste. Već sam gledala tu i nisam ništa nasla
2017 02 07
> Karla0305: > To je samo link Hrvatske Poste. Već sam gledala tu i nisam ništa nasla Kad si smotana..klikni na pismo paket biras gramazu sve ti kaze.. malo se potrudi.. imas obicno i prioritetno traga nema kod slanja imas preporuceno kao i paketi tu imas trag.. plus hp express.. Trag slanja - kodovi za pracenje moze se nac ak se izgubi..vidi se kad je primljeno itd..
2017 02 07
Sjajno objašnjeno. :")
2017 02 07
Evo ja se uključujem u temu sa jednim pitanjem u vezi slanja paketa, da ne otvaram novu. Je li pametno prihvatit prijedlog prodavača da će paket poslati preko firme Overseasom? Je li itko bio u ovakvoj situaciji i koliko je ovakva suradnja sigurna? Hvala unaprijed!
2017 02 07
overseas je siguran, isto kao i hp express, dpd i slični. Samo je skup ako ga plaća kupac. Ako osoba šalje preko firme, to znači da firma ima ugovor s overseasom i plaćene pošiljke...što će reći da prodavač onda ne plaća poštarinu već njegova/ njezina firma( nadam se da shvaćaš šta želim reći ovim zadnjim ;) )
2017 02 07
> Kristina2608: > Evo ja se uključujem u temu sa jednim pitanjem u vezi slanja paketa, da ne otvaram novu. > Je li pametno prihvatit prijedlog prodavača da će paket poslati preko firme Overseasom? Je li itko bio u ovakvoj situaciji i koliko je ovakva suradnja sigurna? Hvala unaprijed! Ak ce vam poslat overseasom preko firme onda nemojte biti glupi da placate pistarinu jer ju ne placa no ona tj prodavac
2017 02 07
> SaraKedavra: > overseas je siguran, isto kao i hp express, dpd i slični. Samo je skup ako ga plaća kupac. Ako osoba šalje preko firme, to znači da firma ima ugovor s overseasom i plaćene pošiljke...što će reći da prodavač onda ne plaća poštarinu već njegova/ njezina firma( nadam se da shvaćaš šta želim reći ovim zadnjim ;) ) Nije me ni tražila poštarinu, ali mene brine to što neću imat nikakav dokaz da je paket poslan. Kaže da samo oni u firmi mogu pratit pošiljku preko posebne lozinke.
2017 02 07
a za lozinku stvarno ne znam, netko valjda od cura ovdje zna...Ali oni su sigurni sami po sebi. Ako je zbilja tako, ja bih radije platila 15kn za tisak pa da sama mogu pratiti.
2017 02 07
Kaže da često tako šalje i da je tako najsigurnije i najbrže slanje. Rekla sam joj da ću nadodat za poštarinu koliko je potrebno pa kaže da se i tiskom paketi gube.
2017 02 07
> Kristina2608: > Kaže da često tako šalje i da je tako najsigurnije i najbrže slanje. Rekla sam joj da ću nadodat za poštarinu koliko je potrebno pa kaže da se i tiskom paketi gube. Haha ak vam smrdi uvijek mozete odustat. Al ne placajte joj nista ak ce ic overseasom.. ak je komplicirano u startu boljr odustat.. rvo npr nekima se gube i tisak i postr meni nikad.. jedino posta kasni jakoooo al kad dodje onda po zigu vidis da dame lazu sa slanjem
2017 02 07
> Zrinkic26: > > Kristina2608: > > Kaže da često tako šalje i da je tako najsigurnije i najbrže slanje. Rekla sam joj da ću nadodat za poštarinu koliko je potrebno pa kaže da se i tiskom paketi gube. > Haha ak vam smrdi uvijek mozete odustat. Al ne placajte joj nista ak ce ic overseasom.. ak je komplicirano u startu boljr odustat.. rvo npr nekima se gube i tisak i postr meni nikad.. jedino posta kasni jakoooo al kad dodje onda po zigu vidis da dame lazu sa slanjem Istina. Ni meni se nikad nije izgubio paket, ni poštom, a pogotovo ne tiskom. Bila je neka tema prije par mjeseci o slanju preko firme, paket nije stigao kupcu, a prodavatelj se pravio lud, samo što je u pitanju bila pošta ako se dobro sjećam. Odmah sam se sjetila te teme.
2017 02 07
Pa sreća u tome je da je takva dostava dosta brza pa brzo i primijetiš da nije poslano. Ono što ja ne volim su vječite komplikacije oko dogovora za vrijeme isporuke s dostavljačima kurirskih službi, ali to je za neku drugu temu.
2017 02 07
> hanami: > Pa sreća u tome je da je takva dostava dosta brza pa brzo i primijetiš da nije poslano. > Ono što ja ne volim su vječite komplikacije oko dogovora za vrijeme isporuke s dostavljačima kurirskih službi, ali to je za neku drugu temu. Da se nadovežem na to, kod zadnje isporuke koju mi je dostavljao baš Overseas, paket mi je u skladištu stajao 2 tjedna, a vjerojatno bi i duže da ih nisam kontaktirala. Tada mi se to prvi put dogodilo da su zakazali iako su imali kontakt broj. Znači, uopće nisu reagirali na to da trebaju dostavit paket nego sam ja trebala kontaktirat njih da mi dostave.
2017 02 08
Preporuceni do 2 kg 18,60 kn, ako se ne varam. Preferiram slanje tiskom, a cesto puta u cijenu artikla imam 15 kn ukljucene cijene slanja, pa sam nekoliko puta popusila nekoliko kuna slanjem postom. Ako se moze izbjeci, ne saljem vise postom.
2017 02 08
1 2