Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Splićanke, molim malu preporuku! :)

Drage cure, Molim preporuku za frizerski u Splitu, samo za valove na četku za idući tjedan, ako je moguće negdje oko Starog Placa, HNK, taj neki uzi dio centra jer ostali dio grada ne poznam. 😊 Ako znate i cijenu i/ili broj salona bila bih zahvalna do neba! 😊 (Dolazim na par dana, imam jako bitnu proslavu pa da mi kosa na nešto liči 😂)
2017 02 09
Frizerski salon Kosa iza HNK kraj Konzuma s lijeve strane. Muski frizer, super je
2017 02 09
> cherry5: > Drage cure, > Molim preporuku za frizerski u Splitu, samo za valove na četku za idući tjedan, ako je moguće negdje oko Starog Placa, HNK, taj neki uzi dio centra jer ostali dio grada ne poznam. 😊 Ako znate i cijenu i/ili broj salona bila bih zahvalna do neba! 😊 > (Dolazim na par dana, imam jako bitnu proslavu pa da mi kosa na nešto liči 😂) Frizerski Simple , U bivšem Mercator centru , sada Konzum . Nije u centru nego na ulazu u Split , lakše ako ste autom nego centar .Od centra grada do Mercatora imate 10ak minuta vožnje. Salon drži mladi par , oboje rade odlično.. ( cura radi odlično frizure za maturalne , vjenčanja i sl. 😊 ... pozdrav :")
2017 02 10
Hvala @Majalike! Vjdjela sam ga ljetos 😊 @Irena, nazalost sam busom jer mi se ne isplati placati cestarinu i sve, za 2 osobe je puno isplativije busom zbog goriva i cwstarine 😊😊
2017 02 10
> cherry5: > Hvala @Majalike! Vjdjela sam ga ljetos 😊 > @Irena, nazalost sam busom jer mi se ne isplati placati cestarinu i sve, za 2 osobe je puno isplativije busom zbog goriva i cwstarine 😊😊 Sve ok :) , i ja sam Vam ćula da je frizerski Kosa dobar (ja nisam bila , samo sam čula da je na dobrom glasu :) ). U ovog u Mercatora osobno idem i moje prijateljice i eto , zato sam ga preporučila :) . Nadam se da ćete imat lipu frizuru, lipo se provest u našem Splitu i veselo vam na proslavi ! pozz
2017 02 10
Hvala, dame moje! :) Ma hocu sigurno, odmorim se u vasem divnom gradu od zagrebacke buke i sivila...koliko god ga voljela...fali nama vaseg sunca :)
2017 02 11