Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

mjesečne leće

pozdrav, koje leće nosite i kupujete li ih ili naručujete? od početka nosim air optix aqua al primjetila san da mi i prije isteka roka nošenja od mjesec dana postanu mutne i žuljaju me .razmišljam o promjeni...
2017 02 23
ja nosim acuvue oasys, to su dvotjedne i naručujem ih jer su u optikama duplo skuplje ,:(
2017 02 23
Adrialece.hr najbolja stranica :) Ja imam bioinfinity(mislim da je to naziv) vec 6 godina i prezadovoljna sam
2017 02 23
jel ih nosite duže od roka? dakle duže od 14 ili 30 dana?
2017 02 23
> anas28: > Adrialece.hr najbolja stranica :) > Ja imam bioinfinity(mislim da je to naziv) vec 6 godina i prezadovoljna sam taman sam na toj stranici i gledam koliko sam luda jer sam paket kupovala za 170..a tu su 70... kvaliteta je ista kao u optikama? ne znam zasto nemam povjerenja..
2017 02 23
> TinaPina: > > anas28: > > Adrialece.hr najbolja stranica :) > > Ja imam bioinfinity(mislim da je to naziv) vec 6 godina i prezadovoljna sam > taman sam na toj stranici i gledam koliko sam luda jer sam paket kupovala za 170..a tu su 70... kvaliteta je ista kao u optikama? ne znam zasto nemam povjerenja.. Je, kvaliteta je odlicna. zadnje 2 godine narucujem s njihove stranice. Ja sam bas slampava sto se tice brige oko leca, i nosim mjesecne po 2 mjeseca
2017 02 23
Isto nosim duže nego bih trebala i naručujem sa adrialece.hr već nekih 2-3 godine i zadovoljna sam. Sve je isto kao i kupljeno u optici samo optike bezobrazno nabijaju cijene preko svake mjere. Jeftinije je naručiti i platiti poštarinu nego kupiti u optici, a dođu za dan-dva :)
2017 02 23
> Nasura: > ja nosim acuvue oasys, to su dvotjedne i naručujem ih jer su u optikama duplo skuplje ,:( te i moja mama već dugo nosi i naručuje ih s adrialeće godinu, dvije. Jest da su dvotjedne, ali ona ih gotovo uvijek nosi minimalno mj dana, nekad mj i pol.
2017 02 23
pa hvala vam puno! definitivno cu probat te acuvue oasys dvotjedne ( i nosit ih mjesec dana) i naručit sa adrialece.hr 3 para za 120kn? odlično :))
2017 02 23
> TinaPina: > pa hvala vam puno! > definitivno cu probat te acuvue oasys dvotjedne ( i nosit ih mjesec dana) i naručit sa adrialece.hr > 3 para za 120kn? odlično :)) Samo naprijed, ja ih koristim vec godinama, nekad probam druge pa se uvijek vracam ovima. Bez problema ih nosim po mjesec dana, neke druge vrste sam morala mijenjati vec za 7 dana koliko su se posusile i zuljale na oku.
2017 02 23
Ja nosim air optix kao i ti ali night and day mjesecne 5 god i narucujem sa spomenute stranice, produzim i nakon 30 dana Nisam primjetila da se istrose prije roka tako da se ja njih samo drzim :)
2017 02 23
Zadnje sam nosila air optix aqua mjesečne nekoliko godina. Uglavnom... Leće sam nosila preko 15 godina. Kombinirala sam ih uvijek s naočalama (kod kuće) i nije mi se dogodilo da zaspim s njima ili slično. Ipak, neodgovorna sam bila po pitanju razvlačenja trajanja leća. Naime, mjesečne sam znala nositi po dva mjeseca. Jasno, to je došlo na naplatu te sam u zadnjoj godini nakon druge (ozbiljnije) upale oka oštetila rožnicu. I od tada, leće aj bok, pepeljare nazad na nos! Nije samo marketinški trik ograničenje trajanja leća. Pazite si okice, curke!
2017 02 23
Slazem se, lece su jako jako opasne. To sto vas ne zuljaju, ne znaci da one nisu istrosene. Faza kad krenu zuljati znaci da su vec poprilicno istosene. Postujte ogranicenja, zato sto se u tim mikropukotinama i mikroostecenjima leca taloze bakterije i virusi i mogu uzrokovati izrazito jake upale koje mogu dovesti do dugotrajnog i teskog lijecenja koje jako sporo daje rezultate, a moze dovesti i do gubitka oka. Ne igrajte se, ta usteda, dode na naplatu.
2017 02 23
Ja sam se prije pola godine prebacila na dnevne leće i AJME kakav je to preporod!!! Nema brige, pranja, računanja kolko ih imaš itd. Bacis navecer i ujutro uzmes druge. A i za oci je bolje sigurno.
2017 02 23
uh, vidim koliko vas je puno s mekanim lećama, dnevnim ili mjesečnim kćer nosi leće od 10-e godine, ali naša oftalmologinja je inzistirala na tvrdim lećama, tako da nosi tvrde bostonice, one koje imaju još neku dodatnu propusnost koja je onda fora u tim mekima kad ih puno ljudi nosi? tvrde joj traju oko godinu do dvije, onda se uspiju ne znam kako oštetiti pa zamijenimo novima lijep pozdrav svima
2017 02 23
1 2