Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nejasan mail

Bok cure! Maloprije sam dobila mail sljedećeg sadržaja: Poštovana gospođo (prezime), Još jednom Vam se zahvaljujemo na povratnoj informaciji u vezi našeg proizvoda. Provjerili smo s našim R&D odjelom da li je miris isti kao i kod Persil color gela, međutim odgovorili su nam da nije. Ono što navode kao mogući problem neugodnog mirisa, je mogućnost da se rublje nije osušilo do kraja te je vlažnost uzrokovala pokvareni ili nedostatni miris deterdženta. Isto tako, ukliko je rublje bilo jače zaprljano, postoji mogućnost da uobičajeno doziranje deterdženta nije bilo dostatno. Što se tiče parfema kao sastojka, navode da se isti kod Perwoll Sport varijante nije mijenjao od 2014. godine bez obzira na promjenu formule te također da parfem nije isti kod svih varijanti Perwoll deterdženata. Svakako bi željeli istražiti dalje i osigurati da je s proizvodne strane sve uredu, stoga smo slobodni Vas zamoliti ako nam možete poslati više informacija o kojem je Perwoll Sportu riječ, odnosno kod proizvodnje i EAN kod (kod proizovdnje možete naći urezanog na stražnjoj strani ispod naljepnice, a EAN brojeve prepištite s stupičastog koda koji je također na stražnjoj naljepnici – u prilogu je fotografija sa objašnjenjima). Također zamolili bih Vas ukoliko ste u mogućnosti da fotografirate proizvod te nam fotografije pošaljete mailom. U svakom slučaju, zbog toga što nam je izuzetno važno mišljenje potrošača, željeli bi Vam poslati uzorak Perwoll Care&Repair deterdženta, posljednju inovaciju iz Perwolla te novu varijantu Silan omekšivača da probate s njime poboljšati miris i njegu rublja, stoga Vas molimo da nam pošaljete Vašu adresu. Hvala unaprijed, Lijepi pozdrav/Kind regards, Viktorija Gabrek Meni ništa nije jasno jer niti koristim njihove proizvode, niti sam im ikada slala bilo kakav mail. Proguglala sam, osobe navedene u mailu (njih 2) su stvarne, zaista rade taj posao i mailovi su validni.
2017 02 27
Odgovrila sam i zamolila za pojašnjenje ali još uvijek nisam dobila odgovor. Zna li netko o čemu se radi, je li možda neka marketinška kampanja u pitanju? To sam pomislila kada sam vidjela da žele slati uzorke novog deterdženta. Napominjem da mail koristim isključivo sa svog laptopa i mobitela, osiguran je i živim sama, tako da nitko nije mogao poslati, niti išta vidim u poslanim mailovima, ikada. Je li ovo neki mail koji kruži pa se random šalje ljudima, je li koja od vas dobila što slično? Ili je stvarno neka zabuna, iako ne znam odakle im onda moj mail? Hvala :D
2017 02 27
Sad ti lijepo njih traži adresu i reci da bi osobno došla po to kaj nude. Pa da vidiš kaj će odgovoriti....ako hoće.
2017 02 27
Izgleda kao da je zabuna. Možda imate naziv maila koji sadrži vaše prezime pa su krivo utipkali... Iskreno, najbolje da na takve mailove ne odgovarate. Druga stvar je da ste zatražili sami uzorak ili igrali neku nagradnu igru pa očekujete da vam se netko u vezi toga javi.
2017 02 27
Ovo je pravi odgovor na nečiju reklamaciju koji je slučajno završio kod vas. Takvi mailovi prođu dosta email adresa (od prodavača, dobavljača do proizvođača) prije nego se odgovori osobi koja je poslala reklamaciju. Tako da pretpostavljam da je negdje u tom procesu netko pogriješio koje slovo u email adresi i mail završio kod vas. Marketinški trik nije jer se ne bi opravdavali zašto nešto nije uredu s mirisom u proizvodu. I dobro da ste im odgovorili da je došlo do zabune jer su dužni zakonski odgovoriti na svaku reklamaciju što u ovom slučaju nisu napravili jer je mail otišao na krivu adresu :-)
2017 02 27
Dobro je, već sam pomislila da sam luda :D Nisu mi još odgovorili, ali pretpostavljam da je nešto takvo onda u pitanju. Prvi put mi se ovakva zabuna dogodila, automatski sam pomislila da je neka spačka ili reklama. :D
2017 02 27