Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Tema o visku kilograma

Znaci korisnica otvori temu kako se udebljala, trazi savjete..itd. Ja napisem kilometarski post i idem odgovorit...a ona obrisala temu. E pa budi debela onda :@ :@ Hvala bogu pa sam prije stiskanja entera kopirala cijeli post jer mi se nemali broj puta dogodilo da sav moj trud ode u nepovrat. Ugl evo moje ramblanje u idućem postu jer ako sam ja mogla tolko tipkat i vi možete čitat :P Možda nekom dobro dođe :)
2017 03 02
Nisi dala baš puno info, pa će savjeti možda biti pregeneralni ali: -pij puno vode; ja ju npr baš i ne pijem ovako jer mi je dosadna ali si zato u pola litre iscjedim pola limuna (BEZ ŠEĆERA)i to jako brzo popijem jer ima ipak neki okus -smanji slatko..manje šećera u kavu, manje kolača itd..u početku je jako teško ali nakon npr 2 tjedna vidjet ćeš da ti ne fali više (ali će ti se više jesti konkretna hrana jer si više ne ubijaš apetit šećerom) -manje kruha i tijesta..riža i krumpir su okej ako su spremljeni sa minimalno ulja i sličnih gluposti -manje masni proizvodi su tvoj prijatelj: manje masno mlijeko, jogurt, šunka, majoneza ;) -sad će ti doći lijepo vrijeme pa možeš krenuti i trčati po vani...bar 4 puta tjedna po 1h (trčiš pa staneš pa trčiš) ..ako ti se već nejde u teretanu Uglavnom je caka u pripremanju i kombiniranju. Uvijek pripremaj hranu na minimalno ulja i onda još ju 'ocijedi' papirnatim ubrusima. A ako radiš u pečnici prebaci se na papir za pečenje. Umjesto kruha tu i tamo možeš uzeti integrani tost kruh (k+ 8 kn). Mekan, fin i dugotrajan. Umjesto pomfrija odličan prilog uz meso je npr omlet s tikvicama i zelena salata. Ili francuska salata ali s 2 žlice kiselog vrhnja umjesto majoneze. Imaj neke zdravije grickalice pri sebi (npr lješnaci, kikiriki, voće, bademi). Sendvič pravi sa purećom šunskom od vindona a ne poli parizerom. U varivo ne treba zafrig nego samo malo manje vode. Uz svaki obrok veelika salata jer salate tu mogu mijenjati kruh u smislu da te popune, jer puno ljudi kada pojede obrok bez kruha i dalje su 'prazni'. Tu salata uskače. Salatu začinjavaj s par kapi limuna i soli (i dr začinima koje inače koristiš). Ako ti stevija (umjetni zaslađivač) nije bljak prešaltaj se na nju u kavi i dalje. I uvijek kad si gladna - JEDI! Ako ne jedeš ništa kad ogladniš jer želiš smršavit idući put kad sjedneš za stol pojest ćeš i svoje i tuđe. Ovo mi je ovako napamet, pitaj šta te još zanima. :)
2017 03 02
Lol 😂😂😂 Nek si joj rekla sad si me nasmijala.. ne koristi energiju na pomoc nekome ak ju ne zeli al svaka cast na trudu..
2017 03 03
da, ja joj isto htjela pisati da je početak u odluci- da to hoćeš i čvrsto si odlučio..pa se stvari krenu događati tako kako si planirao...i da je najgore odgađati...također da je dobro imati blokić gdje si dijeli negativne i da se upiše na bilo kakvo vježbanje.... --pa eto, neka ona sad čita....valjda će joj malo pomoći odgovori bez uvodnog pitanja... o:)
2017 03 03
-))))
2017 03 03
Puno od nas oce smrsavit ali nece se stavljati na dijeti ili vjezbati. Nazalost puno pricamo a skoro nista ne napravimo za nas. Ne mogu reci sada za ova cura sto je obrisala temu ali radim na trznici, pa skoro svakodnevno imam primjera od takve osobe.
2017 03 03
...ej jedem previše slatkog i udebljala sam se 6 kilograma u 2 mjeseca - što da radim?! Joj ne znam majke mi.
2017 03 03
Jedi manje slatkog :'( ..Super je savjetovala naša glumica Audrey
2017 03 03
Hahaha bas di me nasmijala,po mom misljenju dobro dodje koji savjet,ja sam pocela vjezbati u 1. Mj a prije nista ali opet nisam skinulanista jer prehranu nisam mijenjala tako da u potpunosti vrijedi da vjezbanje bez zdrave prehrane ne daje neke rezultate isto.Sada planiram izmijeniti prehranu potpuno i nastaviti s vjezbama te se nadam dobrim rezultatima :)
2017 03 03
Kad vam ukoči vilicu i dobijete želučane probleme ko ja da viditevkako kili odlaze...ufff, bolje bit na dijeti-)
2017 03 03
x-) x-) x-)
2017 03 03
> AudreyHepburn: > E pa budi debela onda :@ :@ Nisam vidjela tu temu, ali na ovo sam se baš fino nasmijala :') Hvala, Audrey :")
2017 03 03
:') :')
2017 03 03
> SaraKedavra: > Nisam vidjela tu temu, ali na ovo sam se baš fino nasmijala :') > Hvala, Audrey :") :") :")
2017 03 03
Marinanne Williamson: A COURSE IN WEIGHT LOSS Ne, nije knjiga o dijetama. Ovo je štivo koje je i jedno od Oprahinih omiljenih jer govori o psihološkoj i duhovnoj dimenziji debljine (zašto smo ustvari debeli, što to govori o odnosu nas prema nama samima, kako si pomoći itd.). Knjiga je na engleskom i nema je u hrv.izdanju. Pa da ja ne prevodim sadržaj, evo: "Every overeater has heard them a million times: the admonishments of weight loss. You’ve got to stick to your diet, commit to the process, stay with it no matter what, discipline yourself to "just do it," and so forth. Yet such admonishments only add to your anxiety; if you were able to consistently be there for yourself, you wouldn’t be an overeater to begin with! While overeating would be seen by some as an indulgence of self, it is in fact a profound rejection of self. It is a moment of self-betrayal and self-punishment, and anything but a commitment to one’s own well-being. Why would you be able to commit to a diet if you’re not consistently committed to yourself? Your relationship to food is but a reflection of your relationship to yourself, as is everything in your life. There’s no reason to think that you’ll be capable of loyalty to a diet until you address your basic disloyalty toward yourself. Until your fundamental relationship with yourself is healed, then your relationship to food is doomed to be neurotic.
2017 03 05