Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Zidni dispenzer tekućeg sapuna

Zidni dispenzer sapuna. Gdje toga ima a da je odmah dostupno ? ,:(
2017 03 17
A u centru imaš njihovu konkurenciju, meni vrlo mrske, Keraterm...prek puta placa na Kvatriću.
2017 03 17
Jysk, Emmezeta, Kik.. možda čak i Offertisima? Jel imaš Fero-term u blizini? Kod njih bi trebalo biti toga.
2017 03 17
Jao, hvala vam...objema. Idem probati Feroterm i Keroterm (zasto je mrzak ? ,:) )
2017 03 17
> Uljeshura: > Jao, hvala vam...objema. Idem probati Feroterm i Keroterm (zasto je mrzak ? ,:) ) Ijoj ,:) Zato što mi prodaju puste snove i maglu. Prije otprilike godinu dana sam pronašla nešto kod njih u katalogu, međutim, rekli mi da nemaju na lageru i da moraju naručiti (od braće Slovenaca, ne s Uskršnjih otoka). Morala sam ostaviti polog što mi je bilo apsolutno ok, no ono što je uslijedilo nije nikako ok... Obećavali me nazvati kad stigne, nisu zvali. Ja sam zvala prvo tjedno, pa dvotjedno, pa mjesečno, usput koji put i otišl aosobno pitati za zdravlje, a oni su smišljali isprike koje nadmašuju i prevarantice s crne liste MK. Em nismo naručili jer je djelatnik bio u Kini, em bolovanja, em Slovenci su problem, em "ne znam ja ništa, to kolega rješava"...količina sraćke od te firme je za cijelu epizodu potrošačkog koda. Nadalje, htjela sam pisati žalbu na rad u središnjicu, javlja mi da je inbox pun - na to nisam znala dal bi se smijala ili plakala. Kad zoveš redirectaju po 5 ljudi koji ne znaju šta bi sa sobom. Uživo priča nije ništa bolja. Uglavnom, HOROR.
2017 03 17
Najironičnije od svega je što sam naručila preko njih da ne moram do Slovenije po to...u međuvremenu bi prije dobila slovensko državljanstvo nego usrani komad plastike od Keraterma.
2017 03 17
Ajme Hanami... :') Bila sam i kod njih na Kvatricu provjeriti,imaju one male bijele za kućanstva a te velike kakve ja trebam naručuju po potrebi i ponudili naručiti..rekla sam da hvala radije ne bih; na lošem ste glasu s narucivanjima. Neki zdepasti plavi tip i dugokosa plava zena bili. Nisu nista potpitali, mozda jer ih nije briga, mozda jer vec znaju zašto...tko zna ,:) Kupljeno u Ferotermu na Crnomercu! Zahvaljujem još jednom objema! Feroterma se nikad ne bih sjetila, samo Offertissuma mi padala na um.,:)
2017 03 18
Hahaha, odlično si im odgovorila :') Drago mi da si ga uspjela naći :) Feroterm je i inače ok, a moram priznati da sam očekivala kod njih u katalogu više cijene, ali su pristojne za ono što si tražila.
2017 03 18
I ja sam mislila da ce biti skuplje, ali zacudno ok je. Još jednom hvala, i Maleficent i tebi. :")
2017 03 18