Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Dokaz o poznavanju rada na računalu

Pozdrav, trebam pomoć ako netko zna... prijavila bih se na natječaj za posao, a u njemu je naznačeno da je potrebno priložiti dokaz o poznavanju rada na računalu...što bi to točno bilo i gdje bih ga mogla "nabaviti"? Guglala sam i pronašla jedino ECDL certifikat koji se naplaćuje, i to prilično masno...ne mogu izdvojiti toliko novaca za njega pa sam mislila možda poslati presliku indexa ili svjedodžbi razreda srednje škole u kojima sam imala informatiku, no ne znam bi li to prošlo ili možda postoji neki drugi način? Pa eto, ako netko zna, bila bih izrazito zahvalna :D P.S. Natječaj je otvoren još 3 dana, pa nemam baš puno vremena čekati...
2017 04 17
Nažalost svjedodžba ti tu neće pomoći. Najčešće traže taj ecdl, imaš osnovni (4 stupnja) ili "master" (7 stupnjeva). Ili bilo koji drugi inf. tečaj na tu shemu se priznaje.
2017 04 17
> supergirlR31: > Nažalost svjedodžba ti tu neće pomoći. Najčešće traže taj ecdl, imaš osnovni (4 stupnja) ili "master" (7 stupnjeva). Ili bilo koji drugi inf. tečaj na tu shemu se priznaje. nisam polagala nikakav tečaj, a s obzirom da je prijava u biti za stručno osposobljavanje, taj ecdl bi me izašao skoro kao dvije "plaće" :s Hvala u svakom slučaju na odgovoru :)
2017 04 18
Ma samo ti priloži svjedodžbu, stvarno su nenormalni ako zbilja traže ecdl za stručno
2017 04 18
> Adriana90: > Ma samo ti priloži svjedodžbu, stvarno su nenormalni ako zbilja traže ecdl za stručno Ima firmi koje traže nekoliko godina iskustva za stručno osposobljavanje tak da me ovo ne čudi :')
2017 04 18
Ja sam zvala kad su me to tražili i rekli su da moze kopija svjedodžbe iz osnovne ili srednje škole, ili faksa bilo što di piše da sam ikad imala informatiku.iskopirala sam im i za žutila di piše informatika i priznali su mi.
2017 04 18
Ispravno bi bilo da napišete izjavu za svaki dokument za koji nemate čvrst dokaz da ste položili, dobili certifikat itd. Znači, navedite svoje podatke, te da izjavljujete to i to, te da ste stekli potrebno znanje (rad na uređaju, rad na računalu, strani jezik,...) Na kraju to potpišete. Onda tek priložite kopiju srednje škole ili indexa gdje postoji navedeni predmet koji bi se priznao kao rad na računalu. Ako trebate pomoć oko pisanja izjave, javite mi se u inbox, pomoći ću.
2017 04 18
> Eisen77: > Ispravno bi bilo da napišete izjavu za svaki dokument za koji nemate čvrst dokaz da ste položili, dobili certifikat itd. > Znači, navedite svoje podatke, te da izjavljujete to i to, te da ste stekli potrebno znanje (rad na uređaju, rad na računalu, strani jezik,...) > Na kraju to potpišete. > Onda tek priložite kopiju srednje škole ili indexa gdje postoji navedeni predmet koji bi se priznao kao rad na računalu. > Ako trebate pomoć oko pisanja izjave, javite mi se u inbox, pomoći ću. Ja sam tu izjavu još ovjerila kod javnog bilježnika ...onda je to tek vjerodostojno!!!! Znači, napišete izjavu da posjedujete znanje rada na kompjuteru npr. MS office ili šta već, i onda idete kod javnog bilježnika da vam to ovjeri...Naravno da oni to naplate...Vi onda svojim potpisom garantirate da je točno ono šta govorite...Provjereno jer sam ja tako napravila jednom... Sretno u potrazi za poslom....
2017 04 18
> kroasan: > > Adriana90: > > Ma samo ti priloži svjedodžbu, stvarno su nenormalni ako zbilja traže ecdl za stručno > Ima firmi koje traže nekoliko godina iskustva za stručno osposobljavanje tak da me ovo ne čudi :') whaaaaat?? Zbilja su moroni.. :')
2017 04 18
Našla sam se u istoj situaciji >:( Da li bi mi neka od vas htjela pokazati primjer izjave pa da odnesem ovjeriti bilježniku ? :") :")
2017 05 24
> Dorotea1993zg: > Našla sam se u istoj situaciji >:( Da li bi mi neka od vas htjela pokazati primjer izjave pa da odnesem ovjeriti bilježniku ? :") :") Ja sam.jednom pisala, ali sam zaboravila. Ali mislim da su mi pomogle cure kod javnog bilježnika, i bilo je jao jednostavno. Npr. Izjava Kojom ja , ..............(vaše ime i prezime, adresa,oib) izjavljujem da posjedujem znanje rada na kompjuteru (navedite koje znanje npr.MS office paketa i sl. ) . Ali pogledajte na internetu primjere, sigurno ih ima... Mislim da ne treba puno komplicirati.
2017 05 25