Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

TISAK PAKET help

Ovih dana šteka užasno tisak.Ja sam čekala paket 6dana iz BJELOVARA za NOVU GRADIŠKU cura mi dala šifru ali na internetu je pisalo paket nije pronađen i samo jedan dan mi sms stigao. Već sam misla da me cura prevarila i napala ju bezveze.Dali imate istih iskustva sa tim hvala unaprijed.Lucija Dobro ste rekli tisak vrisak
2017 06 02
meni sve stize glatko u dva dana, i sto saljem i sto meni salju. sto se provjera sto se dogadja s paketima tice, zovi njihov broj i pitaj direktno. zna im stekat onajn aplikacija za pracenje statusa posiljke.
2017 06 02
Pa da, često se to spominjalo na forumskim temama. Sustav praćenja im je ponekad u rasulu. Mene osobno to ne tangira previše, sve dok paketi uredno i na vrijeme stižu.
2017 06 02
> LucijaMils: > Ovih dana šteka užasno tisak.Ja sam čekala paket 6dana iz BJELOVARA za NOVU GRADIŠKU cura mi dala šifru ali na internetu je pisalo paket nije pronađen i samo jedan dan mi sms stigao. > Već sam misla da me cura prevarila i napala ju bezveze.Dali imate istih iskustva sa tim hvala unaprijed.Lucija > Dobro ste rekli tisak vrisak Trebala si se curi ispričati i napisati joj prekrasnu povratnu. Možda joj stigneš, možda. 8-)
2017 06 24
A i ovima što si ih okrala.
2017 06 25