Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Zadrani molim pomoć

Pozdrav drage moje Zadranke, molim vas da mi pomognete, ovog ljeta idemo u Zadar od 26.08.-31.07 i imam 2 upita?? Molim pomoć oko besplatnog parkinga u blizini jezgre grada, također savijet ima li pješčana plaža i gdje, također nebi bilo zgorega da odemo na piće tog 26.07. I da razgovarmo na kavi u 4 oka !! Znak pažnje garantiram!! Sve samo da me nekošta taj boravak jako skupo.. Sve info dobro došle.. Također tražim stan/ apartman za 2 noćenja od 31.07.-02.08. U centru za 2 odraslih + 3 djece... Garantiram vam znak pažnje za sve korisne info.. Hvala vam, uzdam se u vas!! Ljubim :* .
2017 07 09
Pozdrav tesko cete naci besplatan parking oko jezgre u tom razdoblju. Mozda kod bolnice, ali ipak je to bolnica i nije najbolja opcija. Najeftiniji parking vam je Jazine (veliki parking kod parka Vladimira Nazora). Sto se tice pjescane plaze, nisam sigurna da Zadar ima takvu, ali Zaton koji je u okolici ima. Takoder su super hotelske plaze poput Kolovare. Za djecu preporucam Uskok i invalidski ulaz. Mi zivimo u Zg pa 26.7.nismo dolje, ali sigurna sam da ce vas netko moci uputiti. Lijep provod i uzivajte :)
2017 07 09
Hvala vam cure, svaka vaša info mi je zlata vrijedna, kao i većina nas ovdije, ne raspolažem s puno novaca i ljetujem na moru zvog sina koji jaaaako pati od alergije, kad smo tamo, preporodi se, a i ovih 2 manjih uživaju kao ribice male.. Stvarno vam puuuno hvala Ako ne nađem smještaj, na bookingu ma, ali cijene su paprene.. Unajmila sam od 26.07-31.07. na Belafuži, ali to je koma, umremo vukući prtljagu na plažu!
2017 07 09
Iskreno,mislim da ste odabrali totalno krivi grad ako ste gledali da vam sve bude "na ruku". Bolja vam je opcija npr Zaton,Nin,Biograd na Moru i slicni manji gradovi i mjesta.Ta ppcija u Zadru ce vam zadati dosta pješačenja.Lp
2017 07 10
Hvala vam na savijetu, ovaj Zadar nas je očarao lani i sad ko ovce nismo ni gledali drugdje :') :')
2017 07 10