Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Ne kupujte mobitele na krpicama!!!

Bok dragi korisnici, kao prvo hvala na brizi za moje zdravlje i bitak, a kao drugo apeliram da ne kupujete mobitele na krpicama jer se ispostavi da su ukradeni ili da ne rade. Prema pravilima je ZABRANJENO uopće postavljati takav tip artikala ovamo i nemojte se obradovati da ćete ovdje kupiti povoljan mobitel jer će vas na kraju izaći skuplje pa će vam biti krivo, a ja ću u inbox dobivati žalopojke o tome kako ta tehnika ne radi. Dodatno, svi prijavite Brku policiji. Tnx ekipica. Šaljem slane pozdrave, jer imate pravo, na moru sam. Eto.
prije 21 dan, 18:31
> Admin2nd: > Bok dragi korisnici, > kao prvo hvala na brizi za moje zdravlje i bitak, a kao drugo apeliram da ne kupujete mobitele na krpicama jer se ispostavi da su ukradeni ili da ne rade. > Prema pravilima je ZABRANJENO uopće postavljati takav tip artikala ovamo i nemojte se obradovati da ćete ovdje kupiti povoljan mobitel, jer će vas na kraju izaći skuplje pa će vam biti krivo, a ja ću u inbox dobivati žalopojke o tome kako ta tehnika ne radi. > Dodatno, svi prijavite Brku policiji. Tnx ekipica. Šaljem slane pozdrave, jer imate pravo, na moru sam. Eto. Uživajte na moru. Tko je Brko?
prije 21 dan, 18:37
Mate Brko, prevarant koji je počeo ljudima prijetiti u inbox da je već bio u zatvoru i da njega uopće to ne tangira.
prije 21 dan, 18:42
> Admin2nd: > Mate Brko, prevarant koji je počeo ljudima prijetiti u inbox da je već bio u zatvoru i da njega uopće to ne tangira. Pa onda mu ne smeta ako ga prijave policiji i opet ode u zatvor. Sigurno ima "curu" tamo kojoj fali.
prije 21 dan, 18:44
Poanta i je u tome da ode natrag u ćuzu ;)
prije 21 dan, 18:44
Mozete prijavit i onu o kojoj ste po tevejki pricale, al ne na murji. Pa anu mate. Pa mateu markovic. I ne morate. Jeld.
prije 21 dan, 19:11
Adminkice neka si nam ti ziva i zdrava :") Ajd pliz ako ti nije problem obrisi one puste spam teme i bilo bi dobro kad bi se to ubuduce blokiralo. Zaglusi nam forum u sekund. Jedan majmuncic iz Homerove glave ovdi na forumu mi je reka da se to moze :')
prije 20 dana, 16:00
Može se svaki dan brisati i blokirati, ali ono što je potrebno je počistiti server kojem nemam pristup. Ako pogledaš nickove tih botova koji su često iz "Belišća", primjetit ćeš da svaki bot otvori desetak tema, a onda slijedi novi profil sa novim istim ili sličnim temama koje su sce otvorene na podforumu Ideje. Sad ću ih opet obrisati, a onda ću se spojiti navečer ili sutra, a situacija će opet biti ista.
prije 20 dana, 17:32
> Admin2nd: > Može se svaki dan brisati i blokirati, ali ono što je potrebno je počistiti server kojem nemam pristup. Ako pogledaš nickove tih botova koji su često iz "Belišća", primjetit ćeš da svaki bot otvori desetak tema, a onda slijedi novi profil sa novim istim ili sličnim temama koje su sce otvorene na podforumu Ideje. Sad ću ih opet obrisati, a onda ću se spojiti navečer ili sutra, a situacija će opet biti ista. a osoba koja ima pristup serverima? zar nema netko tko se bavi time? :-/
prije 20 dana, 02:15
Bilo bi dobro da se obrišu oglasi s mobitelima, stvari koje nisu za krpice i ove spam teme. Neka netko počne raditi svoj posao, jer stranica nije neprofitna.
prije 19 dana, 16:01
O boze pa o tom brki pisete tu po krpicama od kasnih devedesetih, a zene se i dalje guraju koja ce mu prva saznat iban i uplatit nesto. Nije brko blesav da stane
prije 17 dana, 17:06
Nadodala bi da ne kupujete mobitele ni na njuskalu..samo čekaju da ti uvale.Nije tema o njuskalu ali eto moram reć da je i tamo kaos.
prije 12 dana, 12:20
> smokedeyes28: > Nadodala bi da ne kupujete mobitele ni na njuskalu..samo čekaju da ti uvale.Nije tema o njuskalu ali eto moram reć da je i tamo kaos. Pogotovo ne ajfon 11ž za 999kn
prije 12 dana, 12:25