Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Ne kupujte mobitele na krpicama!!!

Bok dragi korisnici, kao prvo hvala na brizi za moje zdravlje i bitak, a kao drugo apeliram da ne kupujete mobitele na krpicama jer se ispostavi da su ukradeni ili da ne rade. Prema pravilima je ZABRANJENO uopće postavljati takav tip artikala ovamo i nemojte se obradovati da ćete ovdje kupiti povoljan mobitel jer će vas na kraju izaći skuplje pa će vam biti krivo, a ja ću u inbox dobivati žalopojke o tome kako ta tehnika ne radi. Dodatno, svi prijavite Brku policiji. Tnx ekipica. Šaljem slane pozdrave, jer imate pravo, na moru sam. Eto.
2017 07 26
> Admin2nd: > Bok dragi korisnici, > kao prvo hvala na brizi za moje zdravlje i bitak, a kao drugo apeliram da ne kupujete mobitele na krpicama jer se ispostavi da su ukradeni ili da ne rade. > Prema pravilima je ZABRANJENO uopće postavljati takav tip artikala ovamo i nemojte se obradovati da ćete ovdje kupiti povoljan mobitel, jer će vas na kraju izaći skuplje pa će vam biti krivo, a ja ću u inbox dobivati žalopojke o tome kako ta tehnika ne radi. > Dodatno, svi prijavite Brku policiji. Tnx ekipica. Šaljem slane pozdrave, jer imate pravo, na moru sam. Eto. Uživajte na moru. Tko je Brko?
2017 07 26
Mate Brko, prevarant koji je počeo ljudima prijetiti u inbox da je već bio u zatvoru i da njega uopće to ne tangira.
2017 07 26
> Admin2nd: > Mate Brko, prevarant koji je počeo ljudima prijetiti u inbox da je već bio u zatvoru i da njega uopće to ne tangira. Pa onda mu ne smeta ako ga prijave policiji i opet ode u zatvor. Sigurno ima "curu" tamo kojoj fali.
2017 07 26
Poanta i je u tome da ode natrag u ćuzu ;)
2017 07 26
Mozete prijavit i onu o kojoj ste po tevejki pricale, al ne na murji. Pa anu mate. Pa mateu markovic. I ne morate. Jeld.
2017 07 26
Adminkice neka si nam ti ziva i zdrava :") Ajd pliz ako ti nije problem obrisi one puste spam teme i bilo bi dobro kad bi se to ubuduce blokiralo. Zaglusi nam forum u sekund. Jedan majmuncic iz Homerove glave ovdi na forumu mi je reka da se to moze :')
2017 07 27
Može se svaki dan brisati i blokirati, ali ono što je potrebno je počistiti server kojem nemam pristup. Ako pogledaš nickove tih botova koji su često iz "Belišća", primjetit ćeš da svaki bot otvori desetak tema, a onda slijedi novi profil sa novim istim ili sličnim temama koje su sce otvorene na podforumu Ideje. Sad ću ih opet obrisati, a onda ću se spojiti navečer ili sutra, a situacija će opet biti ista.
2017 07 27
> Admin2nd: > Može se svaki dan brisati i blokirati, ali ono što je potrebno je počistiti server kojem nemam pristup. Ako pogledaš nickove tih botova koji su često iz "Belišća", primjetit ćeš da svaki bot otvori desetak tema, a onda slijedi novi profil sa novim istim ili sličnim temama koje su sce otvorene na podforumu Ideje. Sad ću ih opet obrisati, a onda ću se spojiti navečer ili sutra, a situacija će opet biti ista. a osoba koja ima pristup serverima? zar nema netko tko se bavi time? :-/
2017 07 28
Bilo bi dobro da se obrišu oglasi s mobitelima, stvari koje nisu za krpice i ove spam teme. Neka netko počne raditi svoj posao, jer stranica nije neprofitna.
2017 07 28
O boze pa o tom brki pisete tu po krpicama od kasnih devedesetih, a zene se i dalje guraju koja ce mu prva saznat iban i uplatit nesto. Nije brko blesav da stane
2017 07 30
Nadodala bi da ne kupujete mobitele ni na njuskalu..samo čekaju da ti uvale.Nije tema o njuskalu ali eto moram reć da je i tamo kaos.
2017 08 04
> smokedeyes28: > Nadodala bi da ne kupujete mobitele ni na njuskalu..samo čekaju da ti uvale.Nije tema o njuskalu ali eto moram reć da je i tamo kaos. Pogotovo ne ajfon 11ž za 999kn
2017 08 04
> smokedeyes28: > Nadodala bi da ne kupujete mobitele ni na njuskalu..samo čekaju da ti uvale.Nije tema o njuskalu ali eto moram reć da je i tamo kaos. Samo moras biti pazljiv. Prije godinu dana kupila samsung galaxy s6 za 2800. Nov novcat, zapakiran, evo beba jos sluzi ;)
2017 09 14
> liliblack: > Bilo bi dobro da se obrišu oglasi s mobitelima, stvari koje nisu za krpice i ove spam teme. > Neka netko počne raditi svoj posao, jer stranica nije neprofitna. Yes sister!
2017 09 15
1 2 Sljedeći