Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Samostojeći grudnjak

Hej cure moje, trazim samoljepljivi grudnjak koji se samo nalijepi, gdje ate kupile da je dobar, da se ne odlijepi? Kako znati koju kosaricu uzeti? Pitam zato jer sam danas kupila b kosaricu u new yorkweru, i premali mi, inace sam 2/3 , kako da opet ne fulam? Usput, ako kojoj treba ova koji kupila a daj joj odgovara prodam joj da mogu kupit novi :( :(
prije 15 dana, 00:39
Pa jel ne možeš odnjet tamo zamjenit?
prije 15 dana, 01:45
Donje rublje ne mijenjaju :S
prije 14 dana, 05:08
Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D
prije 14 dana, 11:32
> LarissiMissi: > Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) > onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha > uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D I ne odljepljuje se?
prije 14 dana, 14:07
> jelosiN: > > LarissiMissi: > > Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) > > onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha > > uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D > I ne odljepljuje se? Pa zasad ne, imala sam ga 2 puta i drzao je.
prije 14 dana, 17:41
Mjenja se donje rublje, s etiketom i nenošeno naravno, ali samoljepljivi grudnjaci ne, i imaju potpuno pravo, meni bi se prvoj gadilo oblačiti na sebe komad robe koji se ne može oprati od prethodnog nošenja.
prije 9 dana, 20:17