Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Samostojeći grudnjak

Hej cure moje, trazim samoljepljivi grudnjak koji se samo nalijepi, gdje ate kupile da je dobar, da se ne odlijepi? Kako znati koju kosaricu uzeti? Pitam zato jer sam danas kupila b kosaricu u new yorkweru, i premali mi, inace sam 2/3 , kako da opet ne fulam? Usput, ako kojoj treba ova koji kupila a daj joj odgovara prodam joj da mogu kupit novi :( :(
2017 08 02
Pa jel ne možeš odnjet tamo zamjenit?
2017 08 02
Donje rublje ne mijenjaju :S
2017 08 02
Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D
2017 08 02
> LarissiMissi: > Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) > onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha > uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D I ne odljepljuje se?
2017 08 02
> jelosiN: > > LarissiMissi: > > Ja sam ga kupila preko wisha za 7 kn :) > > onaj koji sad svi furaju samo ga masno prodaju na fejsu. haaaaaaaaaha > > uzela sam B košaricu i taman mi je, a i recenzije im tako govore da svima dolazi taman. :D > I ne odljepljuje se? Pa zasad ne, imala sam ga 2 puta i drzao je.
2017 08 02
Mjenja se donje rublje, s etiketom i nenošeno naravno, ali samoljepljivi grudnjaci ne, i imaju potpuno pravo, meni bi se prvoj gadilo oblačiti na sebe komad robe koji se ne može oprati od prethodnog nošenja.
2017 08 07